Sadece söylediğiniz değerlerle dış gebelik demek imkansız. Dr sanırım böyle bişey yasarsanız hazırlıklı olasinjz diye söylüyor ama gerçekten hamile psikolojisinden anlamayan insanlar Dr olmamalı. Aile hekimliginizden iki günde bir hcg baktırın.evde bol bol dinlenin yorulmayin ve dua edin . Rabbim nasip etmişse onun kokusunu almanızı engelleyebilecek bişey yok ama nasip etmemişse her şey yolunda gitse bile yapacak bişey yok.benim gibi aynı şeyi yaşan varsa lütfen cevap versin Adetim 2 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı sonra 3 gün kanamam oldu doktora gittim Beta HCG yaptırdım 20 çıktı Dün Tekrar doktora gittim Beta HCG 54 çıktı Doktor dış gebelik olma ihtimali var dedi bebeğin yavaş gelişiyor dedi ve bugün birkaç damla dah Sizce kesin dış gebelik mi.
Gerçekten içim biraz olsun rahatladı çok tşk ederim 5 senelik evliyim 4 sene vajinismus tedavisi gordum simdi 1 sendirde çocuğum olmuyordu süt hormonum yüksekmiş ilaç kullandim ilaçlar bitti hamile kaldim şimdide dış gebelik diyolarSadece söylediğiniz değerlerle dış gebelik demek imkansız. Dr sanırım böyle bişey yasarsanız hazırlıklı olasinjz diye söylüyor ama gerçekten hamile psikolojisinden anlamayan insanlar Dr olmamalı. Aile hekimliginizden iki günde bir hcg baktırın.evde bol bol dinlenin yorulmayin ve dua edin . Rabbim nasip etmişse onun kokusunu almanızı engelleyebilecek bişey yok ama nasip etmemişse her şey yolunda gitse bile yapacak bişey yok.
Hcg sonucunuz binin üstüne çıkınca tekrar gidin gerçi binde de keseyi görmek zordur ama hcg eğer düzenli artarsa sorun yoktur çünkü dış gebelikte de hcg düzensizdir. 6.-7. haftaya kadar bekleyin eğer kese görünmese o zaman durumu dr tekrar değerlendirir. Şuan 5. Haftanizda olduğunuzu düşünüyorum yani dış gebelik demek için henüz çok zaman var
Eğer 6.-7. haftalarda hala kese görünmese o zaman dış gebelik ihtimali düşünülür şuan için erken. İnşallah sağlıklı bir meleğiniz olur ama eğer dış gebelik ya da kimyasal gebelik vs ise de üzülmeyin kendinizi hirpalamayin bakın çok zorluklar asmissiniz ve şükür hamile kalabiliyorsunuz. Rabbim meleginizi saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinGerçekten içim biraz olsun rahatladı çok tşk ederim 5 senelik evliyim 4 sene vajinismus tedavisi gordum simdi 1 sendirde çocuğum olmuyordu süt hormonum yüksekmiş ilaç kullandim ilaçlar bitti hamile kaldim şimdide dış gebelik diyolarbir türlü mutlu olamiyorum
Amin inşallah allahin izniyle ben biliyorum bebeğim beni birakmicakEğer 6.-7. haftalarda hala kese görünmese o zaman dış gebelik ihtimali düşünülür şuan için erken. İnşallah sağlıklı bir meleğiniz olur ama eğer dış gebelik ya da kimyasal gebelik vs ise de üzülmeyin kendinizi hirpalamayin bakın çok zorluklar asmissiniz ve şükür hamile kalabiliyorsunuz. Rabbim meleginizi saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinaratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
benim gibi aynı şeyi yaşan varsa lütfen cevap versin Adetim 2 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı sonra 3 gün kanamam oldu doktora gittim Beta HCG yaptırdım 20 çıktı Dün Tekrar doktora gittim Beta HCG 54 çıktı Doktor dış gebelik olma ihtimali var dedi bebeğin yavaş gelişiyor dedi ve bugün birkaç damla dah Sizce kesin dış gebelik mi.
Keşke soylrmeseydiniz ben tam iki aylık olduktan sonra söyledim. Rabbim umudunuzu mutluluğa cevirsin inşallahAmin inşallah allahin izniyle ben biliyorum bebeğim beni birakmicakherkez hamile olduğumu duyunca o kadar mutlu oldu ki anlatamam umarim hevesleri kursaklarında kalmaz yarin doktora gitcem bakalim ne diycek dua et benim icin
11 düştü hcg kimyasal gebelikmişCanım doktorlar bütün kadınlara aynı şeyi söylüyor keseyi görene kadar. Kendini her şeye hazırla hemen umutlanma diye demiştir. Önemli olan 48 saatte 1.5 - 2 katı artması. Kalbini ferah tut. Bebeğin seni bırakmıycak
Kimyasal gebelikmişKeşke soylrmeseydiniz ben tam iki aylık olduktan sonra söyledim. Rabbim umudunuzu mutluluğa cevirsin inşallah
İnsan üzülüyo ama gerçekten fazla hirpalamayin kendinizi.Kimyasal gebelikmiş
Ne güzel insansiniz utandim şu an kendimen hayrilisi buymuş demekki sizede çok geçmiş olsunİnsan üzülüyo ama gerçekten fazla hirpalamayin kendinizi.
Bebeğini doğumda kaybedenler var, düşük durumunu defalarca yaşayanlar var en üzücüsü de bir anlık bile o duyguyu yasayamayacak olanlar var . Sizi anlıyorum bebeğimi kaybettigimi düşündüğüm de gece gündüz durmaksızın aktı göz yaşım. Hastanede yattım yeni doğum yapmış bi hanımın meleği 10 dk bir uyanıp ağlıyodu o ağladıkça ben agliyodum. O anne huzursuz kolik bı bebeğim var diye uzuluyodu belki de bense bebeğimin sesine hasrettim. Bekir bı daha hiç bebeğim olmicak diye üzüldüm. Harap ettim kendimi hastaneden çıkıp eve geldim aynaya baktım gerçekten yaslanmistim. Eve gelince hep dua ettim o zaman kendimi daha güçlü hissettim canım o kadar yanmıştı ve bununla birlikte o kadar sancılar çekmiştim ki artık uzulmuyodum. Ben hep hayvan yavrusu bile görünce Rabbim şuncagizlara nasip ettiğini benden esirgeme derdim. Rabbim nasip etti öğrendiğim anın inanılmaz mutluluğu ve sonra onu benden alışının dayanılmaz acısı.dedim ikisini de veren Rabbim beni en çok seven ve benim hakkımda en iyisini bilip onu verenim. Ondan ne gelise kabulum.
Evet geldim kanamam 4 gün sonra durdu ben yeniden mucuzemin annesi olmuştum herşey yolundaydı. Tabi artık her şeye hazirlikliyim. Belki çok abartı gelecek ama inanın hayata bakışım olaylara tavrım bile değişti derviş gibi bı iç huzurum var Allah a şükür.
Bunları anlattım çünkü acinizi anlıyorum yalnız değilsiniz ama dirayetli olmak lazım. Umudunuzu kesmeyin
Riskli durumlar hala var ama şükür sancım artık yok bebeğim de gayet sağlıklı her gün şükredip dua ediyorumNe güzel insansiniz utandim şu an kendimen hayrilisi buymuş demekki sizede çok geçmiş olsunpeki şu anda nasilsininiz
Çok geçmiş olsunRiskli durumlar hala var ama şükür sancım artık yok bebeğim de gayet sağlıklı her gün şükredip dua ediyorumRabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
Kimseye de evlat acısı göstermesin.
İnşallah meleginize kavuşursunuz Rabbim bi kere o mutluluğu yaşattı size o inanmaya umut etmeye devam ettiğiniz sürece kimsenin umudunu mutluluğa cevirmeden bırakmaz.yeterki siz umut etmeyi bırakmayın. Elbet uzuleceksiniz çok insani bi duygu ama o noktada fazla kalmayın. Bebeğimin gittiğini kabullendigim zaman bile ağlaya ağlaya şükür namazı kıldım bana o mutluluğu nasip etti ve tekrar anne olma imkanimi benden almadığı için. Çünkü rahmimin tamamen alınma gibi bir durumu da söz konusu olmuştu.
İnanın ne zaman teslim oldum o zamandan beri huzurla yaşıyorum.
11 düştü hcg kimyasal gebelikmiş
Evet onu bende duydum inşallah tek isteğim bu allah buyuk tşk ederim desteğin icinCanım üzme kendini rabbim tez zamanda yerini sağlıklısıyla doldursunHem kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalanlan var daha kolay kalınıyormuş diye duydum
Hayırlı olsun canım bu defa kucağına almak nasip olsun inşallah darısı tüm olmayanların başına. Sevindim senin adına değerinde çok iyiArkadaslar tekrar hamileyimbeta hcg değer 1064
Amin inşallah canımHayırlı olsun canım bu defa kucağına almak nasip olsun inşallah darısı tüm olmayanların başına. Sevindim senin adına değerinde çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?