Ben yaşamıştım adet dönemim çok sancılı olmaz ama hamile olduğumu öğrendiğim de yaşadım Dr da normal olduğunu söyledi.Kızlar merhaba,
Hamile olduğunun ilk günlerinde adet ağrısı gibi kasık bel ağrısı oluyor mu? Şuan adet olacakmış gibi hissediyorum testte pozitif. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin.
Gaz ve şişkinlik peki?Ben yaşamıştım adet dönemim çok sancılı olmaz ama hamile olduğumu öğrendiğim de yaşadım Dr da normal olduğunu söyledi.
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
Evet vardı bel ağrısı kasık ağrısı gaz şişkinlik afedersiniz ama sürekli geğirmeye falan başlamıştımGaz ve şişkinlik peki?
Bakalım 9-10 gün var adete. Çok garip hissediyorum. Olacak mı bu ay...Evet vardı bel ağrısı kasık ağrısı gaz şişkinlik afedersiniz ama sürekli geğirmeye falan başlamıştım
Canım hamile olduğunuzu sandım pozitif falan demissiniz adete 10 gün kala imkansız gibi bişeyBakalım 9-10 gün var adete. Çok garip hissediyorum. Olacak mı bu ay...
Pozitif? Demedim ki öyle bir şey.Canım hamile olduğunuzu sandım pozitif falan demissiniz adete 10 gün kala imkansız gibi bişey
Ayy kusura bakmayın ben sizi konu sahibesi sandım. İmkansız derken de kastetmek istediğim yumurta catladiktan 14 gün sonra adet oluruz yumurta dollenirse tutunması için yolculuğa devam eder ve 7-10. Günler arasında tutunma olur yumurta catladiktan sonra. Tutunmadan da vücut hcg üretmez . Yumurtlama döneminde de bel ve kasık ağrısı şişkinlik yaşanabilir bu da normal hani yasadiklariniz hamilelik değil de yumurta belirtisi olabilir.Pozitif? Demedim ki öyle bir şey.
Yok ilişki üzerinden 6 gün falan geçti vucüdumda garip durumlar var. Anlamlandıramadığım. Özellikle gaz ve şişkinlik. Sancı girmesi birden. Evet erken farkındayım ama neden olduğunu da anlayamıyorum.
Benim döngü 35. Ben de programla takip tam gününde yumurtluyorum.Ayy kusura bakmayın ben sizi konu sahibesi sandım. İmkansız derken de kastetmek istediğim yumurta catladiktan 14 gün sonra adet oluruz yumurta dollenirse tutunması için yolculuğa devam eder ve 7-10. Günler arasında tutunma olur yumurta catladiktan sonra. Tutunmadan da vücut hcg üretmez . Yumurtlama döneminde de bel ve kasık ağrısı şişkinlik yaşanabilir bu da normal hani yasadiklariniz hamilelik değil de yumurta belirtisi olabilir.
Ben yumurtlama donemimi pepapp diye bir programdan takip ettim genelde aynı gün olmuyodu bir gün erken yumurtluyodum o şekilde degerlendirdim. Tabi akıntı takibi de yaptım. Bunlar belki yardımcı olur diye paylaşmak istedim.
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah
Hemen değerlendirin o zamanBenim döngü 35. Ben de programla takip tam gününde yumurtluyorum.yumurtalama gününde, öncesinde ve sonrasında ilişki oldu. Üşütüyor muyum döllenme mi oluyor anlayamıyorum. Bir de kabızlık var üstüne. Karnım düzdü şiş birkaç gündür. Bir de yumurtluyor gibi akıntım var peçete ile geziyorum.
Benim adedine 9 gün var ama sağ yarında ağrı var ve vajinal akıntı var şizce hamilemiyimBen yasamadım
Her bünye aynı değildir en iyi sonucu kan tahlili sonucunda alırsın
Oluyor, bebeğin yerleşmesinden kaynaklanıyormuş. Gözün aydın olsun cnm, Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallahKızlar merhaba,
Hamile olduğunun ilk günlerinde adet ağrısı gibi kasık bel ağrısı oluyor mu? Şuan adet olacakmış gibi hissediyorum testte pozitif. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin.
Sağolun amin inşallahOluyor, bebeğin yerleşmesinden kaynaklanıyormuş. Gözün aydın olsun cnm, Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Öyle öyle, ben doktora sormuştum kontrol için gittiğimde, adet olacak gibiyim die. Kanaman olmazsa sorun yok bebek yerleşiyor demiştiSağolun amin inşallah ❤ Dediğiniz gibidir umarım
meraba canım şu gaz araştırması yapıorm bende de bu gece başladı eşim yatakta duyacak diye ödüm koptu defalarca hemde ve hala devam ediyor belimde de yanma hissi ne demek şimdi bu adetime 10 gün var.Evet vardı bel ağrısı kasık ağrısı gaz şişkinlik afedersiniz ama sürekli geğirmeye falan başlamıştım
Adete 10 gün kala hamilelik ya da belirtisi olmaz soğuk algınlığı olabilir yediklerinizden ictijlerinizden olabilir ovulasyon haftasından yeni çıkmışsınız onunda etkisi olabilir.meraba canım şu gaz araştırması yapıorm bende de bu gece başladı eşim yatakta duyacak diye ödüm koptu defalarca hemde ve hala devam ediyor belimde de yanma hissi ne demek şimdi bu adetime 10 gün var.
belkide canım bilmıorm adet günüme kadar belli olmaz.Adete 10 gün kala hamilelik ya da belirtisi olmaz soğuk algınlığı olabilir yediklerinizden ictijlerinizden olabilir ovulasyon haftasından yeni çıkmışsınız onunda etkisi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?