hamileliğin ilk haftalarında hemoroid sorunu olur mu?

Asabi_kiz

Ne sen nede ben, sadece adalet kazansın...
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
137
64
48
Kızlar bende uzun zamandır hemoroid var, fakat bir süredir kaybolmuştu. Bir ay oldu şişmeye başladı sürekli rahatsız ediyor. Ve bebek için yoğun çalışmalara başladığımız bu ay bunu tetikledi sanki. Karın ağrısı, karın da şişlik bel ağrısı da var. Sizce hamileliğin ilk haftalarında hemoroid ve diğer belirtiler gebelik olasılığı olarak görülebilir mi? Hamilelikte bunları yaşayan var mı?

Bende de aynı sorun var sebebsiz yere birden başladı ve ciddi kabızlık sorumum var olabilir mi acaba

Olabilir kızlar yani çok umutlandirmak istemem ama bende hemoroid yoktur normalde hamile olduğumu öğrenmeden afedersiniz peceteye kan geldi dedim adet mi oldum dikkat edince Makattan geldiğini farkettim tabi kabızlıkta vardı normal dedim ve o ay hamile kaldığımı öğrendim. .

Olabilir kızlar yani çok umutlandirmak istemem ama bende hemoroid yoktur normalde hamile olduğumu öğrenmeden afedersiniz peceteye kan geldi dedim adet mi oldum dikkat edince Makattan geldiğini farkettim tabi kabızlıkta vardı normal dedim ve o ay hamile kaldığımı öğrendim. .

Canim benimde durumum böyle işte çok hafif kahverengi akıntım var acaba hemoroidden mi dedim onu da anlayamadim hemoroidim yumurtlama döneminden 1 hafta sonra başladı ve çok ciddi ağrı yapıyor ve son 1 haftadır normal wcye cikanıyorum

Canim benimde durumum böyle işte çok hafif kahverengi akıntım var acaba hemoroidden mi dedim onu da anlayamadim hemoroidim yumurtlama döneminden 1 hafta sonra başladı ve çok ciddi ağrı yapıyor ve son 1 haftadır normal wcye cikanıyorum
Adetin ne zaman normalde? Walla lekelenmenin nerden geldiği önemli takip etmen lazım.. kayısı ye bol bol baya rahatlatir seni..

Bende de aynı durum var.çocuk için tedavi görüyoruz dediğin gibi yumurtlamadan sonra hemoroid sorunu başladı bendede.çok fena durumda hemde.gerçi benim önceden de vardı ama en az bir senedir hiç rahatsız etmiyordu..Adetime iki gün kaldı inşallah gebeliktendir...yazılanları okuyunca biraz daha umutlandim:KK64:

Bende de aynı durum var.çocuk için tedavi görüyoruz dediğin gibi yumurtlamadan sonra hemoroid sorunu başladı bendede.çok fena durumda hemde.gerçi benim önceden de vardı ama en az bir senedir hiç rahatsız etmiyordu..Adetime iki gün kaldı inşallah gebeliktendir...yazılanları okuyunca biraz daha umutlandim:KK64:

İnşallah gebeliktendir canım mutlaka haberdar et bizi

Hamileysen adacayı koyma canım.Isırgan otunu azıcık suyla kaynat.Tülbente koyup hemoroidin üstünde 15-20 dakika beklet.
Çok teşekkürler canım bilgiler için..hamilemiyim bilemiyorum gecikme olmasıni bekliyorum hayal kırıklığına uğramamak için..ama asıl ben bu durum hamilelik belirtisi mi onu merak ediyorum

Çok teşekkürler canım bilgiler için..hamilemiyim bilemiyorum gecikme olmasıni bekliyorum hayal kırıklığına uğramamak için..ama asıl ben bu durum hamilelik belirtisi mi onu merak ediyorum
Rica ederim canım ne demek.İnş.hamilesindir.Kabızlık hamilelik belirtisi olabiliyr.

Yorumlar için teşekkür ederim kızlar. Hemoroid kayboldu yine ama karnımdaki şişkinlik ve gaz sıkışması devam ediyor. Sanki karnında bir gerginlik var. Umarım bebişten dir.

Arkadaşlar merhaba hemoroid çıktı bende 2 gün acı çektim ve acısı geçti kendisi kaldi ve büyük abdest olurken kanama oluyor çok az kabızlık var hamile kalmak istiyorum belirti olabilirmi bilgili anneler yasayanlar yorum atabilirmi

Back
X