Hamileliğin ilk ayları bilinçsizce çok kilo aldım :(

Çok doğru diyetisyene gideceğim çok takıp strese girmeye gerek yok zaten duygusal sinir be gel gitler yıpratıyor bazen bir de buna takmışsam biraz stres ve sinir de yaşıyorum bazen .. kilomu sabit tutmaya çalıscam dediğiniz gibi en azından bebek için beslencem minyon ve kısayım ben o yüzden dikkat etmeliyim :) teşekkür ediyorum

Canım teşekkür ederim haklısın fakat kısa boylu olduğum için tehlike arz ediyor dedi doktor o yüzden biraz kortum ve dikkat edip sabit tutmaya çalışacağım sen az kilo almışsın bebek iyiyse başka dert olmasın:) çoğu zaman sinir ve ağlama da çok oluyor bunlar da zararlı ama yapacak bişi yok

Bulantı hapı verdi doktorum prilam Dr ismi.. açıkçası o beni kurtardı iştahım iyiydi o yüzden :) bebeğe yararlı şeyler yemek önemliymiş

İlk 4 ay için çok olduğunu söyledi boyum da kısa olduğu için 9.ayda zorlanırmışım .. insanlar genelde ilk 4 ay 8-9 kilo almazmış.. biraz korkuttu evet üslubu dediğiniz 15 kilo kaç aylıkken normal karşılıyorlar Hollanda’da

Ayda bir kilo bir kilo alırsınız. 14-15 kilo ile max bitirirsiniz. Bu da tolere edilebilir bir seviye. Zaten hızlı ve kontrolsüz alırsanız deformasyon da artar vücutta çatlaklar selülitler vs. Siz gidin diyetisyene, talimatlara uyun, olabildiğince az karbonhidrat şeker tüketin, içebiliyorsanız suyu bol için, her şey anında girer yoluna. Pilates yoga vs ile de destekleyebilirsiniz doğuma kadar. Vücut ağrılarınız az, doğumunuz kolay olur inşallah Hiçbir şey için geç değil

Ay olarak ayırmıyorlar. Yani toplamda söylüyorlar.
Mesela ben ilk 6 ay hiç almadım neredeyse. Son 3 ayda 20 kilo aldım. Şimdi doğuma 11 günüm kaldı.
Dediğim gibi sadece kana ve şekere bakıyorlar.
Değerler normalse 15 kiloya kadar ay ayırmaksızın normal bakıyorlar.

Cidden kötü bi durum fakat Prilam Dr hapını çoğu doktor veriyor günde kaç tane ihtiyaçsa içiriyor Dr ben sabah ve akşam içiyorum cidden baya azaltıyor bulantıyı ayrıca hamileler için yapılmış kendine eziyet etme canım ilk aylar çok kötü oluyor ya

Çok teşekkür ederim inşallah ayy ne güzel moral oldu olur gider her şey bebişlerimiz sağlıklı olsun da :) dikkat edicem

Teşekkür ederim sağlıkla alın kucagınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…