- 4 Ekim 2016
- 265
- 187
- 23
- Konu Sahibi Bebissever
-
Peki kilo olarak hemen aldın mı ilk ay? Tuhaf ama şişim evet ve tuvalet düzeni değişti kilo aldım ben yaBenim de ilk 3 ay karnım şişti. Su içsem karnım kocaman oluyordu. Karnım büyüdü şimdi ama şişkinlik ve gaz yok. Hala karnım aynı büyüklükte
Benimde ayni karnim cok sis dr normal dedi ama yemek yiyince ozellikle az yesem bile şişiyo.Ben reglim 2.gün geçince öğrendim hamileliğimi daha öncesinde şişliğim vardı adettendir demiştim.ama tartıda 2 kg fazlalıgı görünce şok oldum.daha 4-5 haftalıkda bu kadar şişlik olur mu ? Hamile bayanlar fikirlerinizi öğrenebilir miyim?
Peki kilo olarak hemen aldın mı ilk ay? Tuhaf ama şişim evet ve tuvalet düzeni değişti kilo aldım ben ya
Mide bulantısı henüz yok lifli gıdalar tüketmeye de dikkat ediyorum umarım şişlik geçicidirMide bulantısı vardı bende yemek yiyemedim. 2. Ve 3. Ayda 56 kilodan 53 e düşmeme rağmen karnım şişti. Lavaboya çıkamıyordum çünküfeci gaz vardı. Sonra 3. Ay bitti mide bulantısı geçti normal kiloma geldim. Şişlik ve gaz da gitti. Iki aylıkken şişmiş olan karnımla şimdiki karnım aynı büyüklükte
Vitamin kullanıyorsan onlar dengeni değiştirmiş olabilir. Bir de ister istemez vücut farklı tepkiler veriyor hamileliğe. Zamanla düzene girdi benimki. Yoğurt meyve ve lifli gıdalar yersen faydası olur. Umarım senin de geçicidir.
Mide bulantısı henüz yok lifli gıdalar tüketmeye de dikkat ediyorum umarım şişlik geçicidir
Tesekkur ederim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişiniziGeçer geçeranne grubumuzda çoğumuzda vardı geçti. Çok rahatsız ederse doktoruna söyle öneri verir sana sağlıcakla büyüsün miniğin
Tabii benim de yüzüme renk geldi resmenTesekkur ederim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi
Ya bende şey oldu galiba sağlıklı beslenmeye başlayınca kilo aldım
benim iki hafta içinde bi nebzede olsa şişliğim hafifledi 2.50 kg almıstım yarım kilo verdim.normalmış şişlikŞişkinlik benimde en şikayetçi olduğum konu. karnımı saklıyorum şimdiden. Gaz söktürücü bitki çayı mı içsek?
benim iki hafta içinde bi nebzede olsa şişliğim hafifledi 2.50 kg almıstım yarım kilo verdim.normalmış şişlik
Yok zannetmiyorum herkes şişlik olduğunu yerini sonradan bebişin aldığını söylüyorlar tabiki yine de yediğimize dikkat etmeliyiz.Biz şimdiden bu kadar kilo alırsak vay halimize. Ben tartıya çıkmaya korkuyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?