Hamileliğin ilk ayında kasık ağrısı

Aytekozlem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
53
37
3
39
merhaba arkadaşlar

Ben çok yeni öğrendim hamile olduğumu ve sadece henüz 1 aylık hamileymişim doktorum 10 gün sonra görmek istedi kesesini görmek için ama sağ kasığımda sanki regl olucakmışım gibi ağrı oluyo bi ara geçiyo sonra yine bu gibi durumlar normal midir acaba yardım istiyorum

merhaba arkadaşlar

Ben çok yeni öğrendim hamile olduğumu ve sadece henüz 1 aylık hamileymişim doktorum 10 gün sonra görmek istedi kesesini görmek için ama sağ kasığımda sanki regl olucakmışım gibi ağrı oluyo bi ara geçiyo sonra yine bu gibi durumlar normal midir acaba yardım istiyorum
Benimde cok oldu normal suan bende 12.haftamdayim hayirli olsun korkma suan cinsiyet telasindayiz

merhaba arkadaşlar

Ohoo dha cok olcak o agrilar cnm. Ben 5. Ayima giricem hala var yani. Rahim buyudukcede oluyomus

merhaba arkadaşlar

İkimizin durumları benzer. Benim de bir aylık falan 10 gün sonra keseyi görmeye gidicem. Ağrı bende de var ama gaz sancısı sanırım. Ben de daha çok batma ve kramp oluyo. Bu tip şeyler normalmis korkmaya gerek yok diyorlar. Annemde de adet sancısı gibiymis

merhaba arkadaşlar

Evet normal
Ben şuan 13 haftalık hamileyim hala adet günüm geldiginde ağrılardan duramıyorum sanki adet olacakmışım gibi ama 4 aya kadar devam ediyormuş sanırım. Adet donemi yaklaşırken agrilar.
Bide vücudun gelişiyor bebek gelisiyor icerde agrilar normal benimde agrisiz gecen bir gunum yok. Doktorum normal olduğunu söyledi korkma ama doktorunla paylas bu durumu.

Evet normal
Ben şuan 13 haftalık hamileyim hala adet günüm geldiginde ağrılardan duramıyorum sanki adet olacakmışım gibi ama 4 aya kadar devam ediyormuş sanırım. Adet donemi yaklaşırken agrilar.
Bide vücudun gelişiyor bebek gelisiyor icerde agrilar normal benimde agrisiz gecen bir gunum yok. Doktorum normal olduğunu söyledi korkma ama doktorunla paylas bu durumu.

Çok şükür kanamam yok bugün daha hafifti sanırım çok ayakta kalınca da yapıyo kendimi dinliyorum artık
Aynen erken donemde ayakta kalamiosun yatinca geciyo. Bende temzlk yapamiyodm kahve akintim basliyodu ama smdi 16daym temzlkte yapiyorum yatmiyorumda. Normale donuyo hersey Allah in izniyle

merhaba arkadaşlar

Hayırlısı olsun :)
Ağrılar normal, ben geceleri uyanıyordum adet mi oldum diye kontol ediyordum meğer sıpa yerleşiyormuş :)

İkimizin durumları benzer. Benim de bir aylık falan 10 gün sonra keseyi görmeye gidicem. Ağrı bende de var ama gaz sancısı sanırım. Ben de daha çok batma ve kramp oluyo. Bu tip şeyler normalmis korkmaya gerek yok diyorlar. Annemde de adet sancısı gibiymis

Bu öğleden sonra ben de başladı adet sancısı gibi ağrı. Sen de başka belirti var mı acaba

hanımlar 29 yasındayım ve suan 5 haftalık hamıleyım kas agrılarım ve bel agrılarım ınanılmaz cok var doktoru aradım dusuk tehlıken olabılır dedı sızce normal mı bu agrılar doktorada ınanmak ıstemedım cunku telefonda benı muayne etmeden hemen dusuk olabılır dedı baska bır doktoru aradaım korkma kanama olmadıgı surece gayet normal dedı ama bu sorunu yasayan varmı

Back
X