- 9 Ocak 2017
- 619
- 487
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
Arkadaşlar ilk 3 ayda hangi marka folik asit kullandınız dr bana Nospina folat diye bir folik Asit önerdi . Çok zor buldum hatta bulamadım dr verdiği bir numarayı aradım bir eczaneye yönlendirebileceklerini söylediler onların anlaşmalı olduğu eczane. hiçbiryerde yok bu folik asit , nette bile bulamadım . Hakkında bilgi yok kullanan yok . İşkillendim yeni sürülen birşey mi ne ilk ben denemek istemem yani içime sinmedi açıkçası . Hamile olduğumu dün öğrendim . Başka almak istiyorum ama normalde neler öneriyorlar drlar size. Kafama göre istemektense en azından sizinde kullandığınız birşey seçsem diye düşündüm . Multivitamin ilk 3 ay önermedi bu arada. Sadece folik asit için dedi ama bunda b vitamini de var demişti. Bana önerdiğinde folat folik asit b6 b12 yazıyor. Strese soktu bu folik asit olayı beni uyuyamadım hiç niye o markayı söylediki kobay mıyım ben ya. Ekledim görsele bana önerileni. İlaç firmasıyla anlaşması olduğu için bunu öneriğine eminim . Drda güler yüzlü değiştiresim yok dr’mu. İlacımı değiştirmek istiyorum
Eklentiler
Son düzenleme: