- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 36
- Konu Sahibi Mavi mavi1
-
İnşaallah olmamıştır. Cevabınız için teşekkür ederim ama bebeğin Nöral tüp defekti 6. Haftasında kapandığı için kritik dönem o yüzden çok korkuyorum
Bende öyle biliyorum da işte o sırada ateşimi ölçememiştim önemsememiştim bile halsizlik de vardı gidip yatmıştım. şimdi inanılmaz tedirgin oluyorum bişi oldu mu bebişime diye39 40 üzeri sıkıntı canım ateşte bildiğim kadarıyla okadar ateş olmuş olsa duramazdin zaten 37 38 de sıkıntı olmuyor diye biliyorum
Evet canım tam olarak korktuğum şey o yani 6. Haftada ateşlenmiş olmam. Çünkü bebeklerin Nöral tüp defekti 5 ve 6. Haftada kapanıyomuş o dönemdeki yüksek ateş çok zararlıymış.Canım anlamadığım 6. Haftada ki ateşten mi korkuyorsun
Bende arkadaşlar gibi 39-40 civarı ateşin tehlikeli olduğunu biliyorum eğer gece ateşin çıksaydı kesin uyanırdın dün gece 2.30 da kalktım titreyerek 38.6 olmuştu ateşimEvet canım tam olarak korktuğum şey o yani 6. Haftada ateşlenmiş olmam. Çünkü bebeklerin Nöral tüp defekti 5 ve 6. Haftada kapanıyomuş o dönemdeki yüksek ateş çok zararlıymış.
Yok canım okadar ateşin olsa duramazsin bilirsin benimde oldu gözümün üzeri falan yanıyordu 37 .5 ti yüksek olsa duramazsinBende öyle biliyorum da işte o sırada ateşimi ölçememiştim önemsememiştim bile halsizlik de vardı gidip yatmıştım. şimdi inanılmaz tedirgin oluyorum bişi oldu mu bebişime diye
Bende öyle düşünüyorum ama bir yandan da netteki yazıları okudukça bunalıma girmiştim resmenYok canım okadar ateşin olsa duramazsin bilirsin benimde oldu gözümün üzeri falan yanıyordu 37 .5 ti yüksek olsa duramazsin
Evet bende öyle biliyorum ama o an ölçememiştim diye kaç olduğunu bilmiyordum ama dediğiniz gibi çok olsaydı eğer uyuyamazdım ama akşam vardı ateşim ağzım gözüm yapıyodu. Sonra gidip yattımBende arkadaşlar gibi 39-40 civarı ateşin tehlikeli olduğunu biliyorum eğer gece ateşin çıksaydı kesin uyanırdın dün gece 2.30 da kalktım titreyerek 38.6 olmuştu ateşim
Uyutmuyor yani canım ateş o yüzden evham yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?