• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne ve hamileler lütfen bakın

Merak etme o zaman bişey olmaz. Bebeğin zarar görmesi için senin ateşin 40 drece olup 24 saat öyle kalması lazım demişti benim doktorum.
Ciddi misiniz. İnternette bazı sitelerde 38 olunca da çoook tehlikeli fln bi sürü kötü şey yazmışlardı bide o sırada ateş ölçer yoktu ölçememiştim ne kadar diye. Bi akşamdı sadece ateşim bşde düşürmek için bişi yapmamıştım bilmiyodum zararlı olduğunu sonradan öğrenince tedirgin olmuştum

Evet öyle canım da dediğim gibi beni üzen tek şey 6. Haftamda bunu yaşamış olmam. İnşaallah Rabbinin izniyle bişi olmamıştır minnoşuma
Bebegimi 6. Haftamda ogrendim hamile oldugumu bilmeden dunya ilac ictim ve ictigim ilaclar direk yukurtaliga etki ediyo dr bebegimin zarar gormus olabilecegini bile soyledi canim hiccc canini sikma hamileligini kendine zehir etme bu guzel duyguyu guzelce gecir onunde belirli bi zamanin var kendini bol bol simart tabi bebisini de :anneadayı:

Kızlar bide ben hep sımsıcak suyla banyo yapıyodum bişi olmaz demi ondan. Nette çünkü sıcak suyla banyo yapınca da ateş yükselir ve çok tehlikeli olur yazıyo da :(

Kızlar bide ben hep sımsıcak suyla banyo yapıyodum bişi olmaz demi ondan. Nette çünkü sıcak suyla banyo yapınca da ateş yükselir ve çok tehlikeli olur yazıyo da :KK43:
Ben de genelde sıcak yapıyorum , soğuk olunca üşüyorum çünkü. Yani ne kadar sıcak yapabilirsin ki en fazla ? 40 derece bile olsa su ki zor dayanırsın o dereceye banyoda saatler kalmıyosun sonuçta? Yukarıda da yazdığım gibi ateşinin bebeğe zarar vermesi için saatlerce öyle kalması lazım hatta benim doktorum 24 saat demişti. Bi de bizim ülkede değil ama avrupada çoğu kadın sauna ya giriyor hamileyken bile onlarda öyle bir kültür var. Yani sauna da onlara bişey olmuyosa bence bi banyo yaptık diye bize de olmaz :)

Ben de genelde sıcak yapıyorum , soğuk olunca üşüyorum çünkü. Yani ne kadar sıcak yapabilirsin ki en fazla ? 40 derece bile olsa su ki zor dayanırsın o dereceye banyoda saatler kalmıyosun sonuçta? Yukarıda da yazdığım gibi ateşinin bebeğe zarar vermesi için saatlerce öyle kalması lazım hatta benim doktorum 24 saat demişti. Bi de bizim ülkede değil ama avrupada çoğu kadın sauna ya giriyor hamileyken bile onlarda öyle bir kültür var. Yani sauna da onlara bişey olmuyosa bence bi banyo yaptık diye bize de olmaz :)
Çook teşekkür ederim mesajınız için gerçekten böyle şeyler okudukça rahatlıyorum. İnternet gerçekten felaket tellalı gibi ordan okudukça çok korktum.

Back