- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 36
- Konu Sahibi Mavi mavi1
Okudum okumaz mıyım sizi ve daga birçok kişiyi ama yine de kendimi alamıyorum bu evhamdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür hiç bir sıkıntımız yok .sadece laktoz intolerans var oda ateşle alakalı bir durum değil zaten biliyordundur .ayrintili ultrasyona girdiginde ates olayini soyle o sekilde incelesinleer yinede için rahat etsin diyeSaadet26 son durumu nedir acaba
Korkma canım ya bak sana kendimden örnek vereyim ben çok sık hastalanan biriyim 2.gebeliğim bide boş gebelik gecirdim 3 diyelim kan pıhtılaşmamda var iğne aspirin falanda kullanıyorum 7+3 olcam ve hamileliğimi öğrendimde çok kötü griptim istemeden oldu gebelik Allah verdiyse vardır bi hayır dedim ateşimde vardı 5.6 hafta arası bilmiyodum tabi gebe oldumu sıtmada tutuyodu grip ilacıda kullandım balgam sökücüde parolda doktora sordum bişey olmaz merak etme dedi.tabi hamile oldumu bilmiyodum ateşin cıkarsa parol iç dedi bana 38.5 üstü olursada gel dedi.oooo bunlar neki bide ayrı hastalığım var bağısıklık yetmezliği bide onun içinde ayrı tedavi görüyorum araştrmada biz napak anam :) :)Kızlar başka kimse benimle aynı durumu yaşayan.
Öncelikle herkese merhaba uzun yıllardır takip ediyordum fakat üye olmak şimdiye kısmetmiş.
Ben şu an 14 haftalık hamileyim kızlar. Fakat çok evhamlı birisi oldum çıktım bu hamilelik sürecinde. 6. Haftanın başlarındayken grip oldum ve ateşim çıktı sadece bir akşamdı. Öyle alevler içinde yanmıyodum fakat yine de gözlerimde, ağzımın içinde, alnımda o ateşi hissediyodum. Eşim de bakmıştı ateşim fazla ateşin yok demişti Ama ne yazık kı önemsemedim. Şimdi ise içim içimi yiyor ya bebeğime bişey olduysa, olursa diye. Sizden ricam böyle buna benzer bir durum yaşayan var mı varsa deneyimini benimle paylaşabilir mi? Aklıma takıldığından beri tlf elimden düşmüyor sürekli araştıtorum bakıyorum Dr ma da sordum sonradan. Eğer krizli bir ateş değilse bişi olmaz dedi ama içim çok huzursuz kendimi çok suçlu hissediyorum. Lütfen sizler bişi söyleyin de içim rahatlasın ikna olayım artık.
İşte tamam bende o aralar çok ateşim vardı folik asitimide içiyom onun daha cok folik asit ilgisi var merak etme canımBu kadar tedirgin olmamın asıl sebebi aslında bu olayın 6. Haftada gerçekleşmesi. Çünkü bebeğin organ gelişimi ve Nöral tüp defekti için 5. 6. Hafta çok önemli.
4 yasında bi oğlum var Allahıma şükür.şimdi 7+lardayım yeni daha benimde canım cok zor geciyo benimde ama sıkıntı yapmamaya calışıyorum elimden gelen herseyi yapıyorum sonrasını Rabbime bırakıyorum sen içini ne kadar ferah tutarsan okadar iyi olur kötüyü düşünüp kötüyü çagırma derler.Evet folik asit dikkat ediyorum içiyorum hergün de uff ne bileyim ya yine de acaba içimi kemiriyor zaman zaman ama mesajınız içime su serpti :) doğum yaptınız mı
Merak etme canım kendine sitres yapma bende grip oldum ve benim eltimde hamileyken su cicegine yakalandı çok şükür bebeğe hiç bir sey olmadı diyer eltimde hamileyken kaba kulak oldu onunda bebegine hiç bir şey olmadı o hastalıklardan bebeğe bir şey olmuyorsa senin bebeğine hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyleDediğim gibi beni asıl tedirgin eden 6. Haftada bunu yaşamış olmam
Amin canım seninde hepimizinde Rabbim olmayanlara nasip etsin inşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Atesim 41 e firlamis daha da yukseldimi bilmiyorum o zamanlar 21 haftalik hamileydim esim gece ben gunduz calisiyorum evde tekim atesim oldugunu anlayamadim bile tek bildigim yorgani basima kadar cekip inledigim sabah kalkamamisim alarm sesine bile esim isten gelince uyandirdi ise gitmemissin diye herneyse kalkmaya derman bulamadim gitmedim hastaneye esimde pek anlamaz corba yapti bisiler yapti ama bi faydasi olmadi annemi aramis annesini cagirdi yukardan. Annemde geldi bebegim hareket etmemeye basladi o korkuyla acile gittik bebegim sukur hayatta ve atesim gecti suan 27.4 gunluk olduk dr bir daha aksatmamami yuksek atesin bebekte zeka problemine sebep oldugunu soyledi birdaha ihmal etme derim. Hic canini skms hamileliginin ilk trimiserini atlatmissinÖncelikle herkese merhaba uzun yıllardır takip ediyordum fakat üye olmak şimdiye kısmetmiş.
Ben şu an 14 haftalık hamileyim kızlar. Fakat çok evhamlı birisi oldum çıktım bu hamilelik sürecinde. 6. Haftanın başlarındayken grip oldum ve ateşim çıktı sadece bir akşamdı. Öyle alevler içinde yanmıyodum fakat yine de gözlerimde, ağzımın içinde, alnımda o ateşi hissediyodum. Eşim de bakmıştı ateşim fazla ateşin yok demişti Ama ne yazık kı önemsemedim. Şimdi ise içim içimi yiyor ya bebeğime bişey olduysa, olursa diye. Sizden ricam böyle buna benzer bir durum yaşayan var mı varsa deneyimini benimle paylaşabilir mi? Aklıma takıldığından beri tlf elimden düşmüyor sürekli araştıtorum bakıyorum Dr ma da sordum sonradan. Eğer krizli bir ateş değilse bişi olmaz dedi ama içim çok huzursuz kendimi çok suçlu hissediyorum. Lütfen sizler bişi söyleyin de içim rahatlasın ikna olayım artık.
Evet öyle canım da dediğim gibi beni üzen tek şey 6. Haftamda bunu yaşamış olmam. İnşaallah Rabbinin izniyle bişi olmamıştır minnoşumaAtesim 41 e firlamis daha da yukseldimi bilmiyorum o zamanlar 21 haftalik hamileydim esim gece ben gunduz calisiyorum evde tekim atesim oldugunu anlayamadim bile tek bildigim yorgani basima kadar cekip inledigim sabah kalkamamisim alarm sesine bile esim isten gelince uyandirdi ise gitmemissin diye herneyse kalkmaya derman bulamadim gitmedim hastaneye esimde pek anlamaz corba yapti bisiler yapti ama bi faydasi olmadi annemi aramis annesini cagirdi yukardan. Annemde geldi bebegim hareket etmemeye basladi o korkuyla acile gittik bebegim sukur hayatta ve atesim gecti suan 27.4 gunluk olduk dr bir daha aksatmamami yuksek atesin bebekte zeka problemine sebep oldugunu soyledi birdaha ihmal etme derim. Hic canini skms hamileliginin ilk trimiserini atlatmissin
Ben hamileliğimin başından beri 2 defa çok ağır grip geçirdim. İlki 2. Ayımdaydı. Doktor ilaç veremem , bol c vitamini alıp geçireceksin dedi. Benim de ateşim falan çıktı ama eşim her seferinde beni hafif ılık soğuk suya soktu banyoda ateşimi düşürdük hemen. Bi de koltuk altlarıma elma sirkesi sürdük sirke inanılmaz düşürüyor ateşi hemen. Şimdi de grip oldum gene çok fena öksürüyorum öksürmekten karnıma ağrı giriyor ama doktorum yine ilaç verdi bişey olmaz dediÖncelikle herkese merhaba uzun yıllardır takip ediyordum fakat üye olmak şimdiye kısmetmiş.
Merak etme o zaman bişey olmaz. Bebeğin zarar görmesi için senin ateşin 40 drece olup 24 saat öyle kalması lazım demişti benim doktorum.Çok geçmiş olsun. Benim ilk gebeliğim belki de o yüzden bu kadar korkuyorum. Aşırı derecede bir ateşim yoktu ama yine de vardı yüzüm gözüm yanıyor gibi hissediyodum ben. Yani havalelik yada titremeli bir ateş değildi