• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğin 6. Haftasında ateş geçirenler

Mavi mavi1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
344
141
103
36
Kızlar hamileliğin 6. Haftasında ateşli grip olan var mı lütfen bişiler yazın. ben ateşin tehlikeli olduğunu bilmiyodum önemsemedim aşırı bir ateşim yoktu ama yine ağzım gözlerim yanıyor gibi sıcaktı alnım fln da. Eşim ateşini kontrol ettiğinde fazla yok demişti ama tedirgin oldum şimdi. Şu an 14. Haftadayım Dr a sordum krizli ateş değilse bişi olmaz dedi ama içim rahatlamadı daha doğrusu nette okuduklarım yüzünden gece uykum bile gelmiyo. Benimle aynı durumu yaşayanlar lütfen yazın gerçek yaşanmış güzel şeylere ihtiyacım var. İnanılmaz evhamlı oldum.

Merhaba. Ben dokuzuncu ve on ikinci haftalarda ateşli, kusmali grip oldum. Ama doktorum ilaç vermedi. İkisi de birkaç gün sonra geçti. Meyve yedim, zencefil çayı, Sıcak bal süt vb içtim. İnşallah bir şey olmamıştır. :)

İnşaallah olmamıştır. Cevabınız için teşekkür ederim ama bebeğin Nöral tüp defekti 6. Haftasında kapandığı için kritik dönem o yüzden çok korkuyorum

Ateşim öyle günlerce sürmedi çok şükür de sadece bir akşam oldu. İşte gece uyurken de olmuş mudur yani ateşimok çıkmış mıdır bilmiyorum :(

İnşaallah olmamıştır. Cevabınız için teşekkür ederim ama bebeğin Nöral tüp defekti 6. Haftasında kapandığı için kritik dönem o yüzden çok korkuyorum

Ben altı haftalıkken doktora gittim ilkkez :) hatta bitiyordu altıncı haftam. Bu haftalarda da yaşamış olabilirim böyle bir şey, havalar malum soğuktu. Bence fazla takılmayin. İnşallah bir şey olmamıştır. Üstelik cok kısa sürede atlatmissiniz. Benimkiler neredeyse altı yedi gün sürmüştü, isyan seviyesine gelmistim, yataktan çıkamıyordum. :)

Kızlar ben hep sımsıcak suda banyo yapıyorum ama nette okudum o da çok zararlıymış ilk aylarda. Uff paranoyak olucam ben yakında. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda kızlar :(

39 40 üzeri sıkıntı canım ateşte bildiğim kadarıyla okadar ateş olmuş olsa duramazdin zaten 37 38 de sıkıntı olmuyor diye biliyorum

39 40 üzeri sıkıntı canım ateşte bildiğim kadarıyla okadar ateş olmuş olsa duramazdin zaten 37 38 de sıkıntı olmuyor diye biliyorum
Bende öyle biliyorum da işte o sırada ateşimi ölçememiştim önemsememiştim bile halsizlik de vardı gidip yatmıştım. şimdi inanılmaz tedirgin oluyorum bişi oldu mu bebişime diye

Günaydın canım iki gündür ateşim var hatta dün 38.9 u gördüm
Doktorum bişey olmayacağını söyledi parol içtim dün iki kez şuan da 38.3 bu şekilde devam ediyor

Evet canım tam olarak korktuğum şey o yani 6. Haftada ateşlenmiş olmam. Çünkü bebeklerin Nöral tüp defekti 5 ve 6. Haftada kapanıyomuş o dönemdeki yüksek ateş çok zararlıymış.
Bende arkadaşlar gibi 39-40 civarı ateşin tehlikeli olduğunu biliyorum eğer gece ateşin çıksaydı kesin uyanırdın dün gece 2.30 da kalktım titreyerek 38.6 olmuştu ateşim
Uyutmuyor yani canım ateş o yüzden evham yapma

Bende öyle biliyorum da işte o sırada ateşimi ölçememiştim önemsememiştim bile halsizlik de vardı gidip yatmıştım. şimdi inanılmaz tedirgin oluyorum bişi oldu mu bebişime diye
Yok canım okadar ateşin olsa duramazsin bilirsin benimde oldu gözümün üzeri falan yanıyordu 37 .5 ti yüksek olsa duramazsin

Aynı benim de öyleydi ağzımın içi, gözlerim yanıyor gibiydi. Allah razı olsun sizden ya nasıl içim rahatladı anlatamam. İnsan çok korkuyo ya benim ihmalim yüzünden bebeğime bişi olursa diye. Yani tam dediğiniz gibiydi cayır cayır yanmıyodum ama ateşim vardı kestiremiyorum işte kaç dereceydi diye ondan bu kadar korkmuştum

Bende arkadaşlar gibi 39-40 civarı ateşin tehlikeli olduğunu biliyorum eğer gece ateşin çıksaydı kesin uyanırdın dün gece 2.30 da kalktım titreyerek 38.6 olmuştu ateşim
Uyutmuyor yani canım ateş o yüzden evham yapma
Evet bende öyle biliyorum ama o an ölçememiştim diye kaç olduğunu bilmiyordum ama dediğiniz gibi çok olsaydı eğer uyuyamazdım ama akşam vardı ateşim ağzım gözüm yapıyodu. Sonra gidip yattım

Back
X