- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Tamam bitanem cok sagol Rabbim gönlüne gore versin insallahh. Allah rqzi olsun. Cok yardimci oldun bana. Tamam stres yapmicam zaten yarin ilk isim hastaneye gitmek olqcwkguzel kuzumlutfen amaaaa hadıı bısey yok bana guven olur boyle arada meraklanma gul hadı uzgun olma bebıs mınnak da olsa hısseder
haa şöylee progestanını unutma ama tatlım yan etkısı olur bıraz ama çok ıyıdır oTamam bitanem cok sagol Rabbim gönlüne gore versin insallahh. Allah rqzi olsun. Cok yardimci oldun bana. Tamam stres yapmicam zaten yarin ilk isim hastaneye gitmek olqcwk
haa şöylee progestanını unutma ama tatlım yan etkısı olur bıraz ama çok ıyıdır o
Hic bulqntim yok canim bendemi anormallik var acaba diye dusunuyorm. Asiri siskinlik kqbizlik var ve bu siskinlik arada karin aagrisi yapiyo cok rahatsiz ediyo. Uykum cok cabuk geliyo arada kasiklarda kramp tarzinda kisa sureli agrilar, gogus uclarimda arada hafif agri var. Bunlar disinda bi belirti yok cnm su anbulantıların basladı mı cnm nasıl gıdıyor gebelık anlatsana bıraz
ıyı cnm bende de bulantı çok olmazdı dıgerlerı normal olagan belırtıler canım ne guzel ben ne zaman tekrar hamıle kalacagım acabaHic bulqntim yok canim bendemi anormallik var acaba diye dusunuyorm. Asiri siskinlik kqbizlik var ve bu siskinlik arada karin aagrisi yapiyo cok rahatsiz ediyo. Uykum cok cabuk geliyo arada kasiklarda kramp tarzinda kisa sureli agrilar, gogus uclarimda arada hafif agri var. Bunlar disinda bi belirti yok cnm su an
Ahh canim yaa Rabbim en yakin zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin sana insallah.. Tum isteyen dileyen bu yolda acı ceken herkese anneligi tattirsin cok zor biliyorm ben bu duyguyu....ıyı cnm bende de bulantı çok olmazdı dıgerlerı normal olagan belırtıler canım ne guzel ben ne zaman tekrar hamıle kalacagım acaba
wet ama rabbım dayanma gucunu de verıyor sukurler olsun sana teyze oluyosun dıycem ınsallah ben de bı gunAhh canim yaa Rabbim en yakin zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin sana insallah.. Tum isteyen dileyen bu yolda acı ceken herkese anneligi tattirsin cok zor biliyorm ben bu duyguyu....
Insllah en yakin zamanda verirsin bana bu haberiwet ama rabbım dayanma gucunu de verıyor sukurler olsun sana teyze oluyosun dıycem ınsallah ben de bı gun
Canim senin kanama nasil olmustu peki? Simdi sorun yok dimi ?bendede bu haftalarda kanamam olmuştu..iğne ve en önemlisi yatmak..sadece tuvalete kalk..temizlik felanı bırak...bebek daha önemli..ne olacak kadın tutarsın ara da bir..ben korkudan diğer hamilelikten de iş yapmadım yorucu..bu konuları önemse canım..hemen iğneye başlanırsa ve yatılınca kesilir...
Aminnn..Rabbim dualarimizi kabul eylesin meleklerin annesiinşallah kuzum aminnnnn
canım benımmmm ewet oyleyım ben de anneyımAminnn..Rabbim dualarimizi kabul eylesin meleklerin annesi
Aynen sende annesin ahirette oldugumuz zaman goreceksin insallah mmeleklerinicanım benımmmm ewet oyleyım ben de anneyım
Canim senin kanama nasil olmustu peki? Simdi sorun yok dimi ?
ınsallah cnmm ama sen bu dunyada da goreceksın melegını mıs kokusunu ıcıne cekeceksınAynen sende annesin ahirette oldugumuz zaman goreceksin insallah mmeleklerini
Tamam canim oyle yapicam. Carsamba ya ddoktora gidecm kendi doktorum disinda diger doktorlara hic gitmek bile istemiyorum aradm carsamba hastanede olacakmis insallah bisey olmaz bebisime dua et bana tatlm yaacanım benim yıllar önceydi..doğuma kadar yatmak zorundaydım...bir kaç gün içinde geçti kanamam..istirat önemli..iş yok istirat var ...
Insallah sende goreceksin bitanem ben inaniyorm. Melegin gelecek en kisa zamanda insallahınsallah cnmm ama sen bu dunyada da goreceksın melegını mıs kokusunu ıcıne cekeceksın