- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Canim yaa cok korkuyorm ilk hamileligimi ogrendigimdede olmustu adetime 4 gun kala felan. Bugun temizlik yaptm cok egildim karnim agridi is yapinca acaba ondan mi dersin? Doktorumun numarasi yok bende. Yarinda yokmus doktorum carsambaya gun verdilercanım ben ılk gebelıgımde kıpkırmızı kanama oldum on gun ama bısey olmamıstı yat dınlen tuvaletten baska kalkma yarın doktorunu ara bı sıkıntı oldugunu sanmıyorum cnm
Doktorun numarasi yok bendeDirek dr.nuzu arayip danisin. Ben de 6+3 te yasamistim. 5 gun sabah aksam igne vermisti dr. Sonrasinda da progestan hap kullanmistim.
Her kanama risk degildir ama göz ardida etmemek lazim arkadasim. Dr.unuzla gorusun o nedenle.
takıp et canım dedıgım gıbı tuvallete kalk sadece gececektır merak etme zorlandın egıldın korkma sımdı ama başka bısey yapma tamam mı eger artarsa rengı kırmızıya donerse hemen dra gıt proluton depot ve progestana başlatırlar dınlenırsın bıseyın kalmaz canım sakın ol ama korkmaCanim yaa cok korkuyorm ilk hamileligimi ogrendigimdede olmustu adetime 4 gun kala felan. Bugun temizlik yaptm cok egildim karnim agridi is yapinca acaba ondan mi dersin? Doktorumun numarasi yok bende. Yarinda yokmus doktorum carsambaya gun verdiler
Neden kestiniz ilacinizi? Dr. mu demisti yani?Doktorun numarasi yok bendeProgestan kullaniyorum en son dun gece yatmadan once kullanmistm. Gunduz hic kullanmadm az once 2 tane aldim. Acaba ondanmi olduki
Tamam canim. Yarin baska doktora mi gitsem acaba sence gidim mi ?takıp et canım dedıgım gıbı tuvallete kalk sadece gececektır merak etme zorlandın egıldın korkma sımdı ama başka bısey yapma tamam mı eger artarsa rengı kırmızıya donerse hemen dra gıt proluton depot ve progestana başlatırlar dınlenırsın bıseyın kalmaz canım sakın ol ama korkma
Bas donmesi yaptigi icin aksam yatmmadan once kullandm 2 gundur. Yarin goderim baska doktora o zamanNeden kestiniz ilacinizi? Dr. mu demisti yani?
Dr.a hastane vasitasiyla ulasin mutlaka. Yoksa yasadiginiz sehirdeki buyuk kadin dogum hastanelrinden birine basvurun. Carsambaya kadar beklemeyin derim.
cnm bı damla kanamayı dr onemsemez ama progestanı sakın bırakma kontrol ettın mı hıc devam edıyor mu basını donduruyorsa alttan fıtıl seklınde de alabılırsınTamam canim. Yarin baska doktora mi gitsem acaba sence gidim mi ?
Su an akinti yok tatlm düşük tehlikem mi var acaba korkuyorumcnm bı damla kanamayı dr onemsemez ama progestanı sakın bırakma kontrol ettın mı hıc devam edıyor mu basını donduruyorsa alttan fıtıl seklınde de alabılırsın
bı damladan bısey olmaz canım bak kıpkırmızı olur cok olur o zaman korkarsın ama bı damla daha gelmemıs bısey yok bence ama dra gıtmememzlık yapmaSu an akinti yok tatlm düşük tehlikem mi var acaba korkuyorum
Tamam canım insallah bisey olmaz fok korkuyorum yaabı damladan bısey olmaz canım bak kıpkırmızı olur cok olur o zaman korkarsın ama bı damla daha gelmemıs bısey yok bence ama dra gıtmememzlık yapma
korkmaaaa bana guven kuzum stres sakın yapmaTamam canım insallah bisey olmaz fok korkuyorum yaa
Tamam canım benim iyi ki varsin... yarin muhakkak gidecem doktorakorkmaaaa bana guven kuzum stres sakın yapma
tabı cnm hep olucam yanında bana dua etmeyı hıc bırakma ama kuzum benımTamam canım benim iyi ki varsin... yarin muhakkak gidecem doktora
Merak etme hep dualarimdasin canim benimtabı cnm hep olucam yanında bana dua etmeyı hıc bırakma ama kuzum benım
guzel kuzumlutfen amaaaa hadıı bısey yok bana guven olur boyle arada meraklanma gul hadı uzgun olma bebıs mınnak da olsa hıssederMerak etme hep dualarimdasin canim benim