HAMİLELİĞİN 5. HAFTASINDA GRİP

hercai2019

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2018
253
212
35
Kızlar mrb. 5 hafta 4 günlük hamileyim ama bugün bir halsizlik sırtımda bi üşüme var. burun akıntım öyle çok yok ateşim de yok ama sanırım grip oluyorum ne yapmam lazım greyfurt limon portakal karıştırıp içsem bebeğe zarar olurmu ne yapmalıyım

Greyfurt, limon, armut, elma, portakal dilimlerini kes tencereye üzeri su geçecek şekilde kaynat, 1 tutam da nane at, kaynayınca iç. Istersen şekerle tadlandırabilirsin. Seni terletir, terleyince üzerini değiştirmeyi ihmal etme, ayaklarını sıcak tut.

greyfurt portakal limonun neden bebeğe zararı olsun allasen?
daha şimdiden bu kadar takma zarar verirsin kendine rahat ol ilaç içme evet ama portakal zararlı mıdır diye düşünecek kadar da telaşlanma lütfen

Eğer kaliteli, bildiğin yerden bir bal varsa (bu önemli eş geçme kaliteli ve temiz olsun) kaynar suya bal kat limon sık iç. Çok iyi geliyor.

Portakalda fruktoz var cok abartmayin ama bitki cayi gibi kaynabilirsiniz. Bemiks c alin. Zaten icinde folik asit var. Ben mesela folik asit yerine kullandim icinde c vitaminide var iyi gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…