Hamileliğin 25. Haftası kilo alımı

masalclk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
4
0
26
Merhaba , 25 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce 62 -63 kilo civarındaydım. Hamile kaldığımda bulantı ve kusmalardan dolayı 59-60 a düştüm . 25. Haftada ise 66 kilo olmuşum. Şimdi ben 6 kilo mu almış oldum yoksa 3 kilomu :)

Ayni kararsizligi ben de yasiyorum valla :) verip geri aldiklarimi sayarsam 6 kilo aldim ama ilk duruma gore bakarsak 1 kilo :))

Maşallah size 6 kilo aldığınızı varsaysanız bile gayet iyisiniz bence Yok mu şöyle fazla fazla kilo alan Biraz moralimiz yerine gelsin

Aslında bugün hemşire biraz dikkat etmem gerektiğini söyleyip beni gerdi 70 kiloyla doğuma girmek istiyordum birden 66 görünce panik oldum 70 le doğuma girmek istiyorum belki başarırım :)

Kilo alımı biraz da bünyeyle alakalı galiba. Çünkü ben yeme alışkanlığımda herhangi bir değişiklik olmamasına rağmen son 1 ayda birden kilo aldım. Tabiki yediklerimize dikkat etmek gereksiz abur cuburdan uzak durmak lazım ama stres yapma kilo olayını. İnşallah hedeflediğin kiloda doğum yaparsın Bebeklerimiz sağlıklı olsun da kiloları atarız sonradan inşallah

İnşallah Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin

merhabalar ben eşimle bugun birlikte oldum ama adetime 2..3 gün kala hamile kalma şansım varmıdır sizce bana yardım edein lütfen

merhabalar ben eşimle bugun birlikte oldum ama adetime 2..3 gün kala hamile kalma şansım varmıdır sizce bana yardım edein lütfen
Umudunuzu kırmak istemem ama aşağı yukari adet olmadan 14 gün once yumurtlamis olmanız lazım. Tabi bu sizin adet dongunuzle de alakali bi durum fakat adetinize 2-3 gün kala hamile kalmanız çok zor görünüyor. Eğer çok istiyorsanız hamile kalmayı ovulasyon takibi yapmanızı öneririm. En azindan olasılığı yükseltmiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…