• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileliğin 12.haftasında leke

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.238
133
36
merhaba hanımlar
burada geniş bir kitleye hitap edebileceğimden konumu sizlerle paylaşmak istedim.

12 haftalık hamileyim ve bir bucuk yasinda oglum var. malum kaldir indir tasi arabaya bindir derken zorlaniyorum ama doktoruma sorunca zarari yok demişti(yurtdisinda yasiyorum, bizim insanimiz genelde agir kaldirma baslarda der ya neyse)

(acik)kahverengi akintim oldu.
ilk hamileligimde ortalarinda kontrolden sonra olabiliyordu.
ben ama son haftalarda ne doktor kontrolüne gittim nede ilişkiye girdim(minimum 1 hafta olmustur)

doktorum bugun yok ulasamiyorum.
internette türkce arastirma yapinca düşük tehlikesi olabilecegini, plasentanin asagida bulunmasindan dolayi agir kaldirilinca kanama olabilecegini soyledi.

ingilizce arastirinca ise kucuk bir damar patlamistir kanama olmustur birsey olmaz gibisinden yorumlarla karsilastim...

benimle ilgilenen ebe'ye yazdım ondan da cvp bekliyorum ama cok huzursuzum...sizce ne olabilir?:/

kahverengi ise endiselenme eski kan bile olabilir. ama yine de dikkatli ol. ilk hamileligimde 12 hafta bi fiil buna benzer kanamalarim oldu. internete baksam kalkmamam lazimdi

Kahverengi lekelenmeleri normal karşılıyorlar genelde.
İlk gebeliğimde ben de yaşamıştım.
Dinlenmeye çalışın bir süre.

Tabii doktorun söyledikleri daha çok rahatlatır içinizi ;)
Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

Telaş yapmayın.
10. Haftada benim de olmuştu. Kahverengi lekelerden korkmayın. Onlar eski kanamalar. Kırmızı olsaydı aktif kanama olurdu. Eskiden bir kanama olmuş, onun artıkları atılıyor demek ki.
Fırsat buldukça dinlenin siz. Tez zamanda geçer inşallah.

Benim 14. haftada 1 hafta süren koyu kahve kanamam oldu. Hatta on 3- 4 gün pıhtı halinde geldi. Çok şükür bebeklerde bir sorun yok.

Back