yaklaşık 4 haftalık hamileydim bi kaç saat öncesine kadar iki hafta sonra kalp atışını duyup haykırıcaktım burdan hamileyim diye ama olmadı bi kaç saatdir aşırı kanamam var ve bir sürü parça düşürdüm devlet hastanesine gittim acile bana hamile olduğundan eminmisin diye soruyolar ben bebeğimin kesesini görmüştüm içimdeydi bebeği düşürmüşsün o zaman dediler kürtaj yapalım dediler canlı canlı hemde dayanabilirmisin diye sordular bacaklarımı kıpırdatmamam lazımmış yoksa rahimim deline bilirmiş ne güzelde sölüyolar tabiki yaptırmadım hiç ağrımda kalmadı sabah kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek zaten tedaviyle olmuştu şimdi burdan haykırıyorum bebeğim öldüüüüü
kendimi niye böyle hissediyorum suçlu benmiyim allah verdi allah aldı ama içimde eşime karşı bi utanma duygusu var sağ olsun beni düşünüyo az öncede hamileyken sevdiğim börekten almış ben hamile değilimki artık niye almışki ben de oda elimizden geleni yapmadıkmı taktir allahın değilmi bazen içim coşuyo niye ben diyorum bu düşürdüğüm 3. bebek bendemi bi özür var acaba niye diye soruyorum benim hakkım yokmu yeniden bi bebeği içimde hissetmeye onu sancılar içinde doğurup sonra göğsümü gere gere kucağıma alıp eve gelmeye bunu bi daha yaşayamıyacakmıyım diye soruyorum sonra kafamda bi ses sen ne yapıyosun allaha isyanmı ediyosun onun gücüne karşımı çıkıyosun sana şu anda koynundaki yavrunuda o bağışlamadımı sana hemde iki kere vardır allahın bi hikmeti deyip şükretceğine neler düşünüyosun diyo sonra kendime geliyorum doğru allah o bebeği bize nasib etmemişse bu iştede vardır bi hayır allah doğru zamanda hayırlısını nasib etsin .....AMİİNNN,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?