• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileligimi cok erken anladim !!

asilmisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
276
178
53
37
Merhaba arkadaslar,bundan bir sure once yumurtlamadan sonra yasadigim hamilelik belirtileri olarak bir konu acmistim,daha hamile oldugum kesinlesmemisti..

İnsan kendinde bir cok belirti ariyor ve bazilari gercekten hamile olmayipta hamile sandiriyor..

Ben 1 sene 2 aylik evliyim 3 aydirda bebek istiyorz,Allahim 3. Ay nasip etti,simdi size yasadigim ve col erken hissettigim belirtilerimi soyleyecegim belki birine yardimim dokunur..

İlk olarak yumurtlama gunumden emin oldugum gunu ve 1 gun bos gecip diger gunu degerlendirdik,aradan 3-4 gun gectikten hemen sonra koltuk altimdan baslayan bir gogus agrisi oldu ve hala devam ediyor hic kesilmeden.bana herkes bu kadar erken belirti olmaz dedi ama ben kesinlikle bir fark olduguna emindim..beni en cok suphelendiren bu oldu cunku normalde adet gunumden sadece 2 gun once baslar adet oldugumda kesilirdi..aradan 1 hafta daha gecince sanki kasigimda bicak
Kesigi gibi bir sanci oldu 2 gun sadece aksamlari oldu bu sanci ve bir gece de inanilmaz bir gaz sancisi girdi karnima..

Deli gibi test yapmaya baslamistim bile coktan:)

12 gun onceden erken gebelik testlerinden yaptim hic birsey cikmamisti,ertesi gun baktigimda cok cok cok ince bir pembe cizgi gordum ama tabii ki aradan o kadar zaman gecince gecerliligi olmadigini biliyordum emin olamazdim..neredeyse her gun normal kaset testlere devam ettim,ilk gunler hic birsey yoktu zaten adet gunume daha en az 1 hafta vardi.((((.kahverengi lekelenmelerim oldu ve bugun ve ya yarin adet gunum,dun aksam adet olacakmisim gibi bir karin agrim oldu cok korktum ama lekelenmem bile gecmisti nornal akintiya döndü cok sukur..)))

Ama pes etmedim cunku bu ufak belirtiler benim aklimi kurcaliyordu..sonunda cok acik bir cizgi gordum,bu cizgi neredeyse hic yok denecek kadar azdi,obur gun tekrar ve tekrar en sonunda yakaladim pembe cizgiyi hala adet gunum gelmemisti..adetime 3 gun kala saglik ocagina gidip kan verdim..1 gun sonra da 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim:)

Maşallah allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin, isteyen herkese de versin:KK36:
Benim de bu ay diğer aylardan farklı olarak göğüslerimde 10-12 gün önceden hassasiyet oluşmaya başladı. Reglime tahmini 7 gün var ve hala çok ağrıyor. Sütyenime sığmamaya başladı. Normalde reglden 2 gün önce başlar geçerdi. Bi de iki gündür regl olacakmışım gibi hafif hafif sancı giriyor kasıklarıma. Umarım ben de sizin gibi hamilerimde:KK5:

Fakat benim akıntım Yok denecek kadar az. Akıntı durumunuz nasıldı son 10 gün içinde?

Fakat benim akıntım Yok denecek kadar az. Akıntı durumunuz nasıldı son 10 gün içinde?

Canim benim bata 1 hafta kala kahverengi akintim oldu ara ara su anda normal kokusuz sari akintim var cok az,bugun ve ya yarin adet olacaktim ama ben biraz erken farkedenlerdenim gebeligi..simdi dun aksamdan beri adet olacakmisim gibi karin agrim var ve bel agrisi

Maşallah allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin, isteyen herkese de versin:KK36:
Benim de bu ay diğer aylardan farklı olarak göğüslerimde 10-12 gün önceden hassasiyet oluşmaya başladı. Reglime tahmini 7 gün var ve hala çok ağrıyor. Sütyenime sığmamaya başladı. Normalde reglden 2 gün önce başlar geçerdi. Bi de iki gündür regl olacakmışım gibi hafif hafif sancı giriyor kasıklarıma. Umarım ben de sizin gibi hamilerimde:KK5:
İnsallah canim rabbim bekletmeden aratmadan versin insallah:anneadayı:hnuz dr a gozukmedim hic olmazsa 4 hafta olsun dedim kendi tahminimce bu persembe gidecegim:KK54:ama kan testi yaptirdim yine de rabbim bilir bir kontrole gideyim o zaman rahat edecek icim insallah:dua:

Size çok benzer belirtilerle adetime bir hafta kala çook ince silik bir çizgiyle öğrendim,aynı kahverengi akıntılar aynı sarıya dönme olayını yaşıyorum aynı haşimdi adet oldum olacam kasık ağrısı ateş basması.ben de 3kez hcg tekrarladım.sat 23haziran cumaya randevu aldım inşallah herşey güzeldir

Size çok benzer belirtilerle adetime bir hafta kala çook ince silik bir çizgiyle öğrendim,aynı kahverengi akıntılar aynı sarıya dönme olayını yaşıyorum aynı haşimdi adet oldum olacam kasık ağrısı ateş basması.ben de 3kez hcg tekrarladım.sat 23haziran cumaya randevu aldım inşallah herşey güzeldir
İnsallah canim ,gercekten hersey cok benzer..rabbim bekletmesin guzel
Haberlerini bekliyorum:dua::anneadayı:

Satlarimiz cok yakin canim... asilmisa ile birlkte ogrendik biz hamileliklerimizi :anneadayı: o sabirszlkla yaptgmz testleri arka arkaya attik birer gun arayla kan testi verip ogrendik :KK200: insallah sen de guzel haberlerini yazarsin buraya.. sana da kismetimz bulasir insallah bu topikten :dua::dua:

Satlarimiz cok yakin canim... asilmisa ile birlkte ogrendik biz hamileliklerimizi :anneadayı: o sabirszlkla yaptgmz testleri arka arkaya attik birer gun arayla kan testi verip ogrendik :KK200: insallah sen de guzel haberlerini yazarsin buraya.. sana da kismetimz bulasir insallah bu topikten :dua::dua:
İnşallah canım 2kayıp sonucu pıhtılaşma sorunum oldugunu öğrendim inşallah bu sefer yavrumu kucağıma alabilirim :anne:

Canim umitlenmeni istemem ama sanki hayalet birsey var gibi 2 gun sonra tekrarla istersen ve sen varsa daha iyi goruyorsundur resimden tam anlasilmiyor,insallah vardir canim:dua:

İnşallah canım ..
Evet çıplak gözle daha net..
Bakalım Rabbim ol demiştir inşallah ..
Bu arada senin de gebeliğin hayırlı olsun ♡♡

Benimde adet olacakmış gibi sancım var, bel ağrısı, ayak üşümesi ve az sarı akıntı da mevcut. Uyku hali ve yorgunlukta cabası. İnşallah güzel haber alırım. Hayırlı olsun sizlere kızlar çok sevindim, Allah’ım isteyen herkese nasip etsin. :)

Back