Resimlerde ne yazık ki net çıkmıyor arkadaşlar.bu pileli şifon bir pantolon içi astarlı özel akşamlarda falan giymeye uygun.bluz ise danteli bir model içine atlet tarzı bir şeyle giymek uygun sanırım.
İkisininde etiketinde beden yazmıyor ama ben 38-40 bdenken gayet rahat kullandım.
Gömlek:25 TL pantolon: 25 TL
Karacadan aldığım 38 beden şirin bir kile elbise fiyatı: 35 TL
Kazak cottonbar bedeni:M fiyatı:15 TL
Bluz journey marka bedeni:38 fiyatı 10 TL (dökümlü bir model 40 bedende giyebilir rahatlıkla)
Bu eteklerin hepsi 38-40 bedene uygun ve her birinin fiyatı 10 tl
Iki gömlekde markspencer bedenlerinde ÜK:10 yazıyor ben 40 bedende kullandım fiyatları ayrı ayrı 10 TL
Bu iki takımda FABRIKA-altınyıldız marka arkadaşlar 7 yıl önce nişanında çok paraya alınmıştı :))
Gri çizgili olan 38 beden fakat daha sonraları pantolon beline küçük bir parça ekleteyek kullandım resimde görünüyor.takımın fiyatı:75 TL
Siyah takım ise 36 beden onunda pantolonun kemerinden 3-4 cm açtırarak kullandım bu takımın fiyatıda 75 TL
Bir kez giyindiğim bir abiye elbisem boyundan bağlamalı hoş bir elbise
Bedeni :42 fiyatı :75 tl
Saten üstüne şifon pileli çok hoş bir tek etiket bedeni:40 ben 38-40 bedende kullandım fiyatı:25 tl
Bu montu geçen sene H&M den almıştım alırken de sardı aslında biraz ama çok bhğendiğim ve büyüğü olmadığı için pek düşünmedim ve 1 ay sonra hamile kaldım yani 6-7 kere ancak giyilmiştir.bedeni:40 fakat dar kalıp 38 bedene gayet güzel olur fiyatı 50 TL Eki Görüntüle 1087405 Eki Görüntüle 1087404 Eki Görüntüle 1087406 Eki Görüntüle 1087407 Eki Görüntüle 1087408
Geldi kazağım , çok güzelmiş , çok hoş durdu üzerimde. Hem kazak hem de nazik notun için teşekkür ederim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?