Hamileliğimde aldığım 10 kilodan sonra mecburi Dolabımı temizliyorum ;)

Resimlerde ne yazık ki net çıkmıyor arkadaşlar.bu pileli şifon bir pantolon içi astarlı özel akşamlarda falan giymeye uygun.bluz ise danteli bir model içine atlet tarzı bir şeyle giymek uygun sanırım.
İkisininde etiketinde beden yazmıyor ama ben 38-40 bdenken gayet rahat kullandım.
Gömlek:25 TL pantolon: 25 TL

Pileli şifon Pantolon:20 TL danteli bluz:20 tl

Son düzenleme:
Bu iki takımda FABRIKA-altınyıldız marka arkadaşlar 7 yıl önce nişanında çok paraya alınmıştı :))

Gri çizgili olan 38 beden fakat daha sonraları pantolon beline küçük bir parça ekleteyek kullandım resimde görünüyor.takımın fiyatı:75 TL
Siyah takım ise 36 beden onunda pantolonun kemerinden 3-4 cm açtırarak kullandım bu takımın fiyatıda 75 TL

Fabrikanın bu takımlarında da indirim yaptım hanımlar gri çizgili nispeten daha çok kullanıldığı için 50 TL
Siyah olanı ise 65 TL oldu

Bu montu geçen sene H&M den almıştım alırken de sardı aslında biraz ama çok bhğendiğim ve büyüğü olmadığı için pek düşünmedim ve 1 ay sonra hamile kaldım yani 6-7 kere ancak giyilmiştir.bedeni:40 fakat dar kalıp 38 bedene gayet güzel olur fiyatı 50 TL Eki Görüntüle 1087405 Eki Görüntüle 1087404 Eki Görüntüle 1087406 Eki Görüntüle 1087407 Eki Görüntüle 1087408

Ve son olarak bu ceket mont : 35 TL yakası ve kolları deri detaylıdır

Tüm ürünlerde iyi indirim yaptım arkadaşlar srf elimden çıksın dolap boşalsın bir an önce diye.
Toplu alımlarda kargo benden ;)
Ürünler hafta ortasına kadar elimde olacak daha sonra çıkaracağım acele edin :)))

Geldi kazağım , çok güzelmiş , çok hoş durdu üzerimde. Hem kazak hem de nazik notun için teşekkür ederim. :)

Back