Hamileliğimde aldığım 10 kilodan sonra mecburi Dolabımı temizliyorum ;)

Ve benden şimdilik bu kadar arkadaşlar ufak tefek birşeyler daha var ama talep gelirse yükleyeceğim çünkü epey uğraştırdı.
Beğendiğiniz bir şeyler olursa konuşabiliriz çok eski ya da çok giyinmiş şeyleri yüklemedim gerçekten düzgün vermeye kıyamadığım ama banada olmayan kaliteli kıyafetleri yükledim um rım beğenirsiniz toplu alımlar olursa fiyatlarda da yardımcı olurum

Hadi arkadaşlar hepsi çok temiz ve uygun ürünler hafta başına kadar elimde olacaklar satılmazsa çıkarıcam çünkü elimden.fiyatlar üstünden konuşulanilir

Kazak cottonbar bedeni:M fiyatı:15 TL

Bu kazağın yaka duruşu ve boyu nasıl? Kalın bir kazak değil sanırım

Fabrikanın takımlarını kaçırmayın arkadaşlar kaliteli ve temiz fiyatla da yardımcı olurum

Bu iki takımda FABRIKA-altınyıldız marka arkadaşlar 7 yıl önce nişanında çok paraya alınmıştı :))

Gri çizgili olan 38 beden fakat daha sonraları pantolon beline küçük bir parça ekleteyek kullandım resimde görünüyor.takımın fiyatı:75 TL
Siyah takım ise 36 beden onunda pantolonun kemerinden 3-4 cm açtırarak kullandım bu takımın fiyatıda 75 TL

Kahverengi içi kadife mont etiket bedeni:44 ama ben 42 bende de rahat giydim fiyatı:50 TL
Gri kaşe fabrika marka kaban bedeni:40 fiyatı :80 tl

Bu kazağı istiyorum , ekleyeceklerin varsa bekleyeyim. Kapıda ödeme şansım var mı?

Merhaba, bu ürünler satılmadan pek bir şey eklemeyi düşünmüyorum arkadaşım şimdi 2 kaban ekledim sadece.
PTT kargoyla kapıda ödeme oluyormuş henüz hiç denemedim bende bu şekilde halledebiliriz arkadaşım

Merhaba, bu ürünler satılmadan pek bir şey eklemeyi düşünmüyorum arkadaşım şimdi 2 kaban ekledim sadece.
PTT kargoyla kapıda ödeme oluyormuş henüz hiç denemedim bende bu şekilde halledebiliriz arkadaşım

Tamam , bilgilerimi gönderiyorum özelden ve kargomu bekliyorum o zaman :71:

Tamam , bilgilerimi gönderiyorum özelden ve kargomu bekliyorum o zaman :71:

Gecekuşu senin için o kazağa çok benzeyen bir tane daha ekliyorum eğer ilgilenirsen onuda gönderebilirim aynı fiyata ayrıca nereden yazıyorsun bilmiyorum ama Ataşehir tarafında isen elden de teslim edebilirim belki.adresini bekliyorum özelden

Gönderdim bilgilerimi , 5 dk. ya takıldığım biraz. Elbiselere ve o siyah bol pantalonlu takıma bayıldım ama giyecek yerim az , dolap bekleyecek diye tutuyorum kendimi . Eklediğin kazak içinde teşekkürler :)

Gönderdim bilgilerimi , 5 dk. ya takıldığım biraz. Elbiselere ve o siyah bol pantalonlu takıma bayıldım ama giyecek yerim az , dolap bekleyecek diye tutuyorum kendimi . Eklediğin kazak içinde teşekkürler :)

Vallahi bu fiyatlara tutma kendini derim arkadaşım ;))) hepsi gerçektende uygun ürünler ama tabi sen daha iyi bilirsin ihtiyacını.
Umarım kazağı beğenir ve seve seve giyersin

Back