Yokum hiç beğensen arkadaşlar 141 kişi bakmış ama cevap yok.o kadar kötümü ki(
Kazak cottonbar bedeni:M fiyatı:15 TL
Bu kazağın yaka duruşu ve boyu nasıl? Kalın bir kazak değil sanırım
Bu iki takımda FABRIKA-altınyıldız marka arkadaşlar 7 yıl önce nişanında çok paraya alınmıştı :))
Gri çizgili olan 38 beden fakat daha sonraları pantolon beline küçük bir parça ekleteyek kullandım resimde görünüyor.takımın fiyatı:75 TL
Siyah takım ise 36 beden onunda pantolonun kemerinden 3-4 cm açtırarak kullandım bu takımın fiyatıda 75 TL
Evet kalın bir kazak değil kumaş pantolonların üzerinede olacak degaje yaka klasik bir model
Bu kazağı istiyorum , ekleyeceklerin varsa bekleyeyim. Kapıda ödeme şansım var mı?
Merhaba, bu ürünler satılmadan pek bir şey eklemeyi düşünmüyorum arkadaşım şimdi 2 kaban ekledim sadece.
PTT kargoyla kapıda ödeme oluyormuş henüz hiç denemedim bende bu şekilde halledebiliriz arkadaşım
Tamam , bilgilerimi gönderiyorum özelden ve kargomu bekliyorum o zaman
Gönderdim bilgilerimi , 5 dk. ya takıldığım biraz. Elbiselere ve o siyah bol pantalonlu takıma bayıldım ama giyecek yerim az , dolap bekleyecek diye tutuyorum kendimi . Eklediğin kazak içinde teşekkürler :)
Peluş Yelek 3 kereden fazla giyilmemiştir sanırım 10 TL
Bu ceket ve etek 38-40 bedene olur oldukça şık bir takım.takım olarak fiyatı 50 tl
Eki Görüntüle 1087434
Fusıon marka Boyner'den aldığım bir elbise beden etiketi:40 ama çok bol bir elbise değil.Fiyatı 40 TL
Elbisenin etiket bedeni:42 ama 40 beden için daha uygun bence fiyatı :20 TL
Gömleğin etiket bedeni:4 ama kesinlikle 40-42 beden içinfiyatı:10 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?