Hamileliğimde aldığım 10 kilodan sonra mecburi Dolabımı temizliyorum ;)

urkek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
80
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Hamileliğim nedeniyle bir hayli kilo aldım ve hiç bir şeyim olmuyor üstüme.iş hayatına da mecburi bir ara verince biraz kıyafet detoksu yapmaya karar verdim.hem başkalarının da işi görülsün hem azda olsa yoldaki bebeğimin ihtiyaçlarını görebileyim diye satmaya karar verdim.umarım beğenirsiniz

Hadi bayanlar Tüm ürünlerde indirim yaptım bayanlar sayfa 4 ve sonrasında görebilirsinizi eminim bütçenize uygun bulacaksınız....

Son düzenleme:
Canım beden de yazarsan daha iyi olur.

Merhaba cnm hatırlatma için teşekrler Yelek için beden yazmıştım ama biraz Msj kalabalığı oldu sanırım gözden kaçtı 1beden yazıyor etiketinde fakat 42 bedene kadar rahat giyinir dökümlü model çünkü

Elbisenin etiket bedeni:42 ama 40 beden için daha uygun bence fiyatı :20 TL
Gömleğin etiket bedeni:4 ama kesinlikle 40-42 beden içinfiyatı:10 TL

Resimlerde ne yazık ki net çıkmıyor arkadaşlar.bu pileli şifon bir pantolon içi astarlı özel akşamlarda falan giymeye uygun.bluz ise danteli bir model içine atlet tarzı bir şeyle giymek uygun sanırım.
İkisininde etiketinde beden yazmıyor ama ben 38-40 bdenken gayet rahat kullandım.
Gömlek:25 TL pantolon: 25 TL

Kazak cottonbar bedeni:M fiyatı:15 TL
Bluz journey marka bedeni:38 fiyatı 10 TL (dökümlü bir model 40 bedende giyebilir rahatlıkla)

Iki gömlekde markspencer bedenlerinde ÜK:10 yazıyor ben 40 bedende kullandım fiyatları ayrı ayrı 10 TL

Bu iki takımda FABRIKA-altınyıldız marka arkadaşlar 7 yıl önce nişanında çok paraya alınmıştı :))

Gri çizgili olan 38 beden fakat daha sonraları pantolon beline küçük bir parça ekleteyek kullandım resimde görünüyor.takımın fiyatı:75 TL
Siyah takım ise 36 beden onunda pantolonun kemerinden 3-4 cm açtırarak kullandım bu takımın fiyatıda 75 TL

Saten üstüne şifon pileli çok şirin bir etek
Etiket bedeni:40 ben 38-40 bedende kullandım fiyatı:25 tl

Kırmızı Bot süet enfazla 5 kere giyilmiştir.çizme ise vizion rengi ve deridir 10 kez ancak giyilmiştir.ikiside geçen kış alındı ama bu kış hamileliğinden dolayı kullanamadım sanırım ayak numaramda değişti.

Kırmızı Bot:Numarası:37 fiyatı:60 TL
Çizme :numarası:37 fiyatı:80 TL

Back