• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileliğim geriden geliyor

asergin

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
12
0
6
34
İstanbul
Adet tarihime göre bebişim 7 haftalık olması lazım bir doktora gittim kesenin şekli bozuk kalp atışı yok boş gebelik olabilir dedi içime sinmedi zeynep Kamil Hastanesine gittim 5+2 dedi 6.2mm olduğunu söyledi herşey yolunda dedi kafam çok karıştı bu konuyla ilgili olarak yorumlarınızı bekliyorum

Adet tarihime göre bebişim 7 haftalık olması lazım bir doktora gittim kesenin şekli bozuk kalp atışı yok boş gebelik olabilir dedi içime sinmedi zeynep Kamil Hastanesine gittim 5+2 dedi 6.2mm olduğunu söyledi herşey yolunda dedi kafam çok karıştı bu konuyla ilgili olarak yorumlarınızı bekliyorum

Belki geç gebelik olmuştur kalp atışlarının oluşmasına kadar bekle. Çünkü o zaman iki hafta bile farkedebiliyor sen adetine göre hesaplıyorsun ama döllenme farklı bir zamanda gerçekleşmiş olabiliyor işte;)

Sağlıkla alırsın kucağına inşaallah ama bir doktora daha görün ihmal etme derim ben.

Belki geç gebelik olmuştur kalp atışlarının oluşmasına kadar bekle. Çünkü o zaman iki hafta bile farkedebiliyor sen adetine göre hesaplıyorsun ama döllenme farklı bir zamanda gerçekleşmiş olabiliyor işte;)

Sağlıkla alırsın kucağına inşaallah ama bir doktora daha görün ihmal etme derim ben.
Cok tesekkur ediyorum gitmeyi düşünüyorum doğrusu aklıma çok takıldı gerçekten

Cok tesekkur ediyorum gitmeyi düşünüyorum doğrusu aklıma çok takıldı gerçekten

Bol bol dua et birde;) benim amcamın kızına da doktor gelişmiyor bebek geç geliyor dedi, ama şimdi 5 yaşında çok tatalı bir kızımız var;)) yani bellide olmuyor;)

Bende son adet tarihime göre şuan 20 haftalık hamile olmam gerekiyor ama dr 18 hafta diyor.. en başından beri 2 hafta geriden geliyorum ama çok şükür bi sıkıntı yok inşallah sendede olmaz. bebeğin gelişimine göre söylüyorlar kaç haftalık olduğunu.

Back