Ay asıl senden allah razı olsun bende aynı şeyleri senin için düşündümallahım birbirimize bebişlerin haftalarını sormayı da nasip etsin bugünleri de hatırlayıp güler geçeriz inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay asıl senden allah razı olsun bende aynı şeyleri senin için düşündümallahım birbirimize bebişlerin haftalarını sormayı da nasip etsin bugünleri de hatırlayıp güler geçeriz inşallah
![]()
Merhaba sonucunuz ne oldu ben de aynı durumdayım merak ettim :)Ay asıl senden allah razı olsun bende aynı şeyleri senin için düşündümallahım birbirimize bebişlerin haftalarını sormayı da nasip etsin bugünleri de hatırlayıp güler geçeriz inşallah
![]()
Henuz netlenmis bisey yok simdi doktordan ciktim rahim kalinlasmis henuz tuplerde olabilir dedi kan aldilar sonuca gore bi yol izleyeckmisizMerhaba sonucunuz ne oldu ben de aynı durumdayım merak ettim :)
Kan sonucunda çıkar heralde artık hakkınızda hayırlısı olsun beklenen adet gününüz ne zaman dıHenuz netlenmis bisey yok simdi doktordan ciktim rahim kalinlasmis henuz tuplerde olabilir dedi kan aldilar sonuca gore bi yol izleyeckmisiz
Kan sonucunda çıkar heralde artık hakkınızda hayırlısı olsun beklenen adet gününüz ne zaman gec gecikmem
Gecikmemin 8. gunundeyim bugun aynen oyle sagolun hayirlisi artik Allah iyisini bilirKan sonucunda çıkar heralde artık hakkınızda hayırlısı olsun beklenen adet gününüz ne zaman dı
Test verdim tekrar negatif ama adette olmadımMerhaba sonucunuz ne oldu ben de aynı durumdayım merak ettim :)
Benim öyle oldu ilk yaptığın test idrarda pozitif ben kan verdim negatif 6 gün sonra idrsr yaptım yine pozitif kan verdim bu sefer beta da pozitif çıktı :) geç döllenme oluyor diyorlar veya kana bazen idrardan sonra yansıyormuş aslında normalde tam tersi olur ama istisna durumlarda böyle oluyormuş kendimde gördüm bizzat :)Kizlar hamile olup ilk kan testinde negatif sonuc alip daha sonra gebelik ogrenen var mi aranizda
Merhaba donıc ne olduAy bende aynı durumu yaşıyorum testler pozitif kan negatif Bida vercem tahlil adette olmadım hala test yine pozitif çıktı sizin gibiyim aynı
Merhaba sonuc ne olduAy bende aynı durumu yaşıyorum testler pozitif kan negatif Bida vercem tahlil adette olmadım hala test yine pozitif çıktı sizin gibiyim aynı
000 çıkması dahamı umutsuzEvet ya bende adetimin gecikmesinin ikinci gunu pembe kahve karisik bir iki damla bisey geldi gerisii yok kan verdim 1,30 cikti sacma sapan bari 000 ciksaydi
Soylenene gore oyleymis yani bana denilen yukselebilecek bir deger dediler000 çıkması dahamı umutsuz
Hala adet olmadım 2. Kan testi de negatif çıktı saldım bendeMerhaba donıc ne oldu