Hamileligi kan testinde geç cikanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Isge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay asıl senden allah razı olsun bende aynı şeyleri senin için düşündüm 🥺 allahım birbirimize bebişlerin haftalarını sormayı da nasip etsin bugünleri de hatırlayıp güler geçeriz inşallah 🙏
🩷🌷🥹

Ay asıl senden allah razı olsun bende aynı şeyleri senin için düşündüm 🥺 allahım birbirimize bebişlerin haftalarını sormayı da nasip etsin bugünleri de hatırlayıp güler geçeriz inşallah 🙏
Merhaba sonucunuz ne oldu ben de aynı durumdayım merak ettim :)

Henuz netlenmis bisey yok simdi doktordan ciktim rahim kalinlasmis henuz tuplerde olabilir dedi kan aldilar sonuca gore bi yol izleyeckmisiz
Kan sonucunda çıkar heralde artık hakkınızda hayırlısı olsun beklenen adet gününüz ne zaman dı

Kizlar hamile olup ilk kan testinde negatif sonuc alip daha sonra gebelik ogrenen var mi aranizda
Benim öyle oldu ilk yaptığın test idrarda pozitif ben kan verdim negatif 6 gün sonra idrsr yaptım yine pozitif kan verdim bu sefer beta da pozitif çıktı :) geç döllenme oluyor diyorlar veya kana bazen idrardan sonra yansıyormuş aslında normalde tam tersi olur ama istisna durumlarda böyle oluyormuş kendimde gördüm bizzat :)

Back
X