Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben hamileyken kalp atışı ı duyduktan sonra yakınlarıma söyledim. Ha bire soranlar vardı ,artık evet dedim mecburen :) Ama onun dışında söylemedim kimseye karnın büyüyünce zaten belli ediyor. Hatta doğuma yakın hamile olduğumu öğrenenler oluyordu :)
bende eskiden hastanede çalışıyordum. hastanede olsun çevremde olsun duyuyordum düşük haberlerini. onun için eşime kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyelim dedim ama daha ilk bebişimiz olduğu için öğrendiğimiz gün herkese söyledik, çok şükür bi aksilik yaşamadık. şimdi sabırsızlıkla oğluşumuzu bekliyoruz :) rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin (amin)
Biz 8. hafta da kalp atışlarını duyunca sadece anne ve babalarımıza söyledik. Ancak eşimin teyzeleriyle son görüşmemizde hamile olduğumu anlamışlar görünüşümden nasıl anlıyorlarsa kilo da almadım hiç, anlamış kayınvalideme baya ısrar etmişler o da söylemek durumnda kalmış :) onlarda biliyor. Biz ilk 3 ayı dolana kadar çevreye duyurmak istemiyorduk