Hayir muhtemelen su an yumurtluyorsunuz ve bu da yumurtlama kanamasiHerkese merhaba
4 gün önce yumurtlama günümde eşimle birlikte olduk az önce koyu kahverengi lekelenmem olduğunu farkettim bel ve kasıklarımda ağrım var çok erkenmi umutlanıyorum yada bunlar hamilelik belirtisimi yerleşmeden kaynaklı olabilirmi cevaplarınızı bekliyorum
Yumurtlama belirtileri arasında kasık ağrısı mi var ?Hayir muhtemelen su an yumurtluyorsunuz ve bu da yumurtlama kanamasi
Adetlerim düzenlidir yumurtlama günlerimi de belirgin bir şekilde hissediyorum ancak korunmadan ilk deneyimde böyle olunca acabamı dedimHayir muhtemelen su an yumurtluyorsunuz ve bu da yumurtlama kanamasi
Muallaktayim bu konudaHayir muhtemelen su an yumurtluyorsunuz ve bu da yumurtlama kanamasi
Bende 15gun omce yumurtlama gunumde degerlendrdm fakat 3 4 gundurde belimde tek tarafli bi agri var batma gibi 2 gundurde sut kesigi kivaminda akintim fazlalasti bata 7gun kaldi sizce belirtimidir budaHayir muhtemelen su an yumurtluyorsunuz ve bu da yumurtlama kanamasi
Yumurtlamadan sonraki 10.gün adet olunuyor ancak gününüzmü geçtiBende 15gun omce yumurtlama gunumde degerlendrdm fakat 3 4 gundurde belimde tek tarafli bi agri var batma gibi 2 gundurde sut kesigi kivaminda akintim fazlalasti bata 7gun kaldi sizce belirtimidir buda
Kasik agrisi oluyor bazi aylar. Ya akintinin sebebi farkliydi ya da 2. Kez yumurtluyorsunuzYumurtlama belirtileri arasında kasık ağrısı mi var ?
Neden soruyorum şöyle anlatayım
7 gün önce iğrenç sümüksü yapıda akıntım oldu bu yumurtlama belirtisi Deniyor .
Ama şimdi de kasıklarım pat pat ediyor gaz dolu adet olcak gibi... E buda yumurtlama belirtisi deniyor.
7 gün önceki yumurtlamaysa şimdiki ne .şimdiki yumurtlamaysa o neydi
Bunkadar erken yerlesme belirtisi de/ kanamasi da olmazAdetlerim düzenlidir yumurtlama günlerimi de belirgin bir şekilde hissediyorum ancak korunmadan ilk deneyimde böyle olunca acabamı dedim
Abla 3 gün sonra yumurtlamam var karnım ne zaman ağrır?Hayir muhtemelen su an yumurtluyorsunuz ve bu da yumurtlama kanamasi
Bu ay 6gun geciktim erken regl olcagimi sanmiyorum yani ben yine eski duzene gore hesapliyprumYumurtlamadan sonraki 10.gün adet olunuyor ancak gününüzmü geçti
Teşekkürler verdiğiniz Bilgi içinKasik agrisi oluyor bazi aylar. Ya akintinin sebebi farkliydi ya da 2. Kez yumurtluyorsunuz
Bunkadar erken yerlesme belirtisi de/ kanamasi da olmaz
Hayir genellikle 14. Gun adet olunur. Hatta yumurtlama gunu bat’tan 14 gun cikarilarak hesaplanirYumurtlamadan sonraki 10.gün adet olunuyor ancak gününüzmü geçti
18 gune kalmadanAbla 3 gün sonra yumurtlamam var karnım ne zaman ağrır?
Ama herkesn degisiklik gosterebiliyor sonucta herk3sin yumurtlama gunu farkliHayir genellikle 14. Gun adet olunur. Hatta yumurtlama gunu bat’tan 14 gun cikarilarak hesaplanir
Evet haklısınız yanlış yazmışım farkettimHayir genellikle 14. Gun adet olunur. Hatta yumurtlama gunu bat’tan 14 gun cikarilarak hesaplanir
Kesin ağrır di mi inşallah18 gune kalmadan
Değişmiyor. Yumurtlama günün değişebilir ama regl 14 gün sonra gelir.Ama herkesn degisiklik gosterebiliyor sonucta herk3sin yumurtlama gunu farkli
Tamam ama biyolojik olarak surec boyle isliyor. Olusan yumurta Dollenmezse vucuttan atimi 14 gune denk geliyor. Bu cogu kadinda bu sekildeAma herkesn degisiklik gosterebiliyor sonucta herk3sin yumurtlama gunu farkli
Kesin kesin minnosumKesin ağrır di mi inşallah
Erken gebelik testlerini kullanabilirsnadet günümün geçmesini beklemek zorundamıyım daha erken belli olmazmı sabırsızlanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?