• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliği en erken nasıl anlarım

adet günümün geçmesini beklemek zorundamıyım daha erken belli olmazmı sabırsızlanıyorum :)
Vallahi bacım çatlasan da patlasan da bekle. Daha erken öğrenilen kimyasal olabiliyor bazen boşuna yükseliyo insan. Zaten öğrensen kese göründü mü bebek göründü mü kalp atışı göründü mü diye bekleyene kadar geçen süre çok daha zor. Kanda regl gününden önce evet belli olabilir. Ama onda bile regli beklemek en doğrusu. Reglden önce değerler düşük oluyo o da bi stres sebebi. Bir de yalancı pozitif çıkan gebelik testleri oluyo erken olunca. Allah zaten onların belasını versin.
Onlarca kez test yaptım. Sen beni dinle.

Prolaktinim yüksek olmazsa diye de bir korkum olduğu icin bu kadar acele ediyorum aslında bazı konularda bilgi eksikliğim var

Prolaktinim yüksek olmazsa diye de bir korkum olduğu icin bu kadar acele ediyorum aslında bazı konularda bilgi eksikliğim var
Prolaktin yüksekse de gebe kalabilirsin asla olmaz denmez. Ama yüksekliği engelleyebilir. Bu kadar merak stres de yükseltir zaten prolaktini.

4 senelik evliyim adet sancım için gittiğimde tesadüfen prolaktin yüksekliği çıkmıştı dostinex kullandım ama su an ne durumda bilmiyorum birde stres hamile kalmayı önler diyorlar ama kafamda hep ya olmazsa diye düşünmekten uyuyamıyorum

4 senelik evliyim adet sancım için gittiğimde tesadüfen prolaktin yüksekliği çıkmıştı dostinex kullandım ama su an ne durumda bilmiyorum birde stres hamile kalmayı önler diyorlar ama kafamda hep ya olmazsa diye düşünmekten uyuyamıyorum
Vallahi çok zor ama yenmek zorundasınız. 😔 O kadar çok ki burda sebepsiz infertilite ve tüp bebeği bile tutmayan. Tek sebebi stres.

Doğru söylüyorsunuz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah teşekkür ederşm yanıtlarınız icin

Ovulasyon testi kullansanız daha kolay olmaz mı ? Pat patlardan anlaşılacağını pek sanmıyorum

Vallahi bacım çatlasan da patlasan da bekle. Daha erken öğrenilen kimyasal olabiliyor bazen boşuna yükseliyo insan. Zaten öğrensen kese göründü mü bebek göründü mü kalp atışı göründü mü diye bekleyene kadar geçen süre çok daha zor. Kanda regl gününden önce evet belli olabilir. Ama onda bile regli beklemek en doğrusu. Reglden önce değerler düşük oluyo o da bi stres sebebi. Bir de yalancı pozitif çıkan gebelik testleri oluyo erken olunca. Allah zaten onların belasını versin.
Onlarca kez test yaptım. Sen beni dinle.
Yalancı pozitif çıktığına göre yalancı negatif de çıkabilir mi sizce?

Herkese merhaba
4 gün önce yumurtlama günümde eşimle birlikte olduk az önce koyu kahverengi lekelenmem olduğunu farkettim bel ve kasıklarımda ağrım var çok erkenmi umutlanıyorum yada bunlar hamilelik belirtisimi yerleşmeden kaynaklı olabilirmi cevaplarınızı bekliyorum
4 günde tutması ve hemen vucutun bunu belli etmesi çok zor zaten tuttu ise beta hcg yükselmiştir test yaparak öğrenebılırsıniz ama bence ımkansız gibi bişey

Yumurtlama belirtileri arasında kasık ağrısı mi var ?
Neden soruyorum şöyle anlatayım
7 gün önce iğrenç sümüksü yapıda akıntım oldu bu yumurtlama belirtisi Deniyor .
Ama şimdi de kasıklarım pat pat ediyor gaz dolu adet olcak gibi... E buda yumurtlama belirtisi deniyor.

😞 7 gün önceki yumurtlamaysa şimdiki ne .şimdiki yumurtlamaysa o neydi
Yumurtlama döneminde benim sağ kasığım ağrır hep, regl olacağım zamanda da ayağımın altı kaşınır. Tuhaf işaretler veriyor bedenim.

Back