Hamileliği boyunca çarpıntı problemi yaşayanlar!!!

Simaysim

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
51
0
16
Bitlis
Arkadaslar son 3 aylik döneme girmiş olduğum bu günlerde aslinda başından beri varolan çarpıntım iyice arttı sanki var mi benden başka bu durumda olan?

Arkadaslar son 3 aylik döneme girmiş olduğum bu günlerde aslinda başından beri varolan çarpıntım iyice arttı sanki var mi benden başka bu durumda olan?

Yanlız değilsin canım benim 4 aylıktı başladı. Kalp atışım 120 nin altına düşmüyor,birde yorulunca veya heycanlanınca artık bayılcam sanıyorum.şimdi 6. Ayımdayım doktorum kardiyolojiye görün dedi ama bu benim 2.gebeliğim ilkindede böyleydi doktor taşikardi dedi dikkat et kendini yorma şuan ilaç veremem demişti. sen doktora gittinmi? Birde kalp atışın kaç ölçüyormusun?

Yalniz değilmişim :) bende dr a gittim ama bir sey yok dedi heyecandan oluyormus anlamadım durup dururken de oluyor durdugum yerde oyle cok atıyor ki kalbim sanki sallanıyorum cok ustune gidip saymak falanda istemiyorum takarsam daha kötü olur diye düşünüyorum senin ilk doğumun normal mi oldu peki ben normal dogum istiyorum ama olur mu bilmiyorum

evet canım ilk doğumum normal oldu. inşallah bu da öyle olur, zaten kalbinde bir sorun yoksa normal doğuma engel olmuyor.

Ben de var , en basından beri hem de , geceleri de klostrofobi gibi uyandırıyor ,,

Kalbimin ustune yatamıyorum ama sırt ustu hıc yatamıyorum ,aort atar damarına baskı yapıyormus gobek ,, yatabıldıgım tek taraf var ,, e bebeğin bası o tarafta ,, rahatsız oluyor bu sfer tepmeye baslıyor ,, , kostrofobı ve panık atak gıbı olmamın nedenını de arastırdım , okumak iyi geliyor ,, hem dua hem bilimsel yazılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…