- 9 Ocak 2017
- 602
- 635
- 53
- Konu Sahibi galaksidebirbalik
-
Benim eşim kullanıyor maca kökünün kapsülünü. Daha 1 ay olmadı. Beklemedeyiz.merhaba hanımlar hiçbir sorun olmamasına rağmen henüz gebelik oluşmadı 16 ay oldu klomende 2.ayım olacak bunun yanında maca kökü yada hayıt tohumunu kapsül olarak kullanmak istiyorum.Kullanıp faydasını gören varmı çevrenizde.Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum .
neden kapsül olarak kullanıyorsunuz? herşeyin bitki hali daha sağlıklıdır. hayıt tohumunu alın çok az havanda kırın kaynar suya koyun 10 dk demlensin süzüp için bence en sağlıklısı bu... ben Allahtan geldiği için tabi faydasını gördüm, miyom sebebi ile düşük yaptım ama şimdi aynen devam ediyorum,hormonlarımı dengelediğini ve yene gebelik için iyi geleceğine inanıyorum...merhaba hanımlar hiçbir sorun olmamasına rağmen henüz gebelik oluşmadı 16 ay oldu klomende 2.ayım olacak bunun yanında maca kökü yada hayıt tohumunu kapsül olarak kullanmak istiyorum.Kullanıp faydasını gören varmı çevrenizde.Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum .
Kararımı değiştirdim hayıt tohumu aldım demleyip içiyorum ama bn havanda ezmeden yapıyordum ezince daha mı faydası olur dersinizneden kapsül olarak kullanıyorsunuz? herşeyin bitki hali daha sağlıklıdır. hayıt tohumunu alın çok az havanda kırın kaynar suya koyun 10 dk demlensin süzüp için bence en sağlıklısı bu... ben Allahtan geldiği için tabi faydasını gördüm, miyom sebebi ile düşük yaptım ama şimdi aynen devam ediyorum,hormonlarımı dengelediğini ve yene gebelik için iyi geleceğine inanıyorum...
Kararımı değiştirdim hayıt tohumu aldım demleyip içiyorum ama bn havanda ezmeden yapıyordum ezince daha mı faydası olur dersiniz
Ben hayıt otu hapını kullanıyorum adette başladım yumurtladıktan sonra bıraktım sorun olmasın diye ama maca koku hiç bilmiyorum . Bat 8 Şubat bakalım nasip kullananlar hep olumlu sonuç almış eğer bu ay olmazsa eşim sperm testine girecek içimde sonuçların iyi olmayacağına dair his var çünkü eşim beslenmesine hiç dikkat etmez aşırı kahve içer hamam gibi duş alır vs vsmerhaba hanımlar hiçbir sorun olmamasına rağmen henüz gebelik oluşmadı 16 ay oldu klomende 2.ayım olacak bunun yanında maca kökü yada hayıt tohumunu kapsül olarak kullanmak istiyorum.Kullanıp faydasını gören varmı çevrenizde.Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum .
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için kaynatmıyorum bende kaynar suda 10 dk demliyorumiçinin özü biraz daha fazla geçiyor ama çok tuz buz halde değil sadece biraz kırılsınlar yeterli.. birde kaynatmayın kaynamış suya koyup çay gibi demleyin daha faydalı kaynatınca daha az etkili...
Eğer eşinin değerleri düşük çıkarsa o da keçi boynuzu kürüne başlasın mucize gibi birşey değerleri çok yükseltiyor. Eşimin değerleri çok yükseldi benim hamile kalamadım o ayrı ama sanşımızın arttığını düşünüyorumBen hayıt otu hapını kullanıyorum adette başladım yumurtladıktan sonra bıraktım sorun olmasın diye ama maca koku hiç bilmiyorum . Bat 8 Şubat bakalım nasip kullananlar hep olumlu sonuç almış eğer bu ay olmazsa eşim sperm testine girecek içimde sonuçların iyi olmayacağına dair his var çünkü eşim beslenmesine hiç dikkat etmez aşırı kahve içer hamam gibi duş alır vs vs
Şuan batı bekliyorum eşimin beslenmesine çok müdahale edemiyorum denizci seyirleri oluyo ben hazirlamazsam gemide öyle bi imkanları yok inşallah bu ay olur da ben de stresten kurtulurum hiç bir şeye gerek kalmazEğer eşinin değerleri düşük çıkarsa o da keçi boynuzu kürüne başlasın mucize gibi birşey değerleri çok yükseltiyor. Eşimin değerleri çok yükseldi benim hamile kalamadım o ayrı ama sanşımızın arttığını düşünüyorum
İnşallah bir an önce kavuşuruz bebeklerimize kaç aydır bekliyorsunuzŞuan batı bekliyorum eşimin beslenmesine çok müdahale edemiyorum denizci seyirleri oluyo ben hazirlamazsam gemide öyle bi imkanları yok inşallah bu ay olur da ben de stresten kurtulurum hiç bir şeye gerek kalmaz
4 aydır kısa bi süre farkındayım ama hem anne hem baba tarafında sağlıklı kadın yok denecek kadar az hepsinde rahim ve hormon sorunları var halamın çocuğu yok o yüzden tedirginim . Rabbim inşallah en kısa zamanda meleklerimizi bize verirİnşallah bir an önce kavuşuruz bebeklerimize kaç aydır bekliyorsunuz
Çok teşekkür ederim cvp verdiğiniz için 3 ayda etki ediyor diyorlar takviyeler için belki etkisini ancak gösterecektir ben gnc'nin maca kokü hapi var onu alayım dedim int. faydalarinı uzun uzun anlatiyor hatta kadinlar k. bununla ilgili sayfa açmışlar erkeklerde kullanabiliyor galiba değil mi eşiniz içiyor muBen aldım maca kökü tozu hemen hemen iki aydır kullanıyorum günde bir çay kaşığı hiçbir etkisini görmedim şimdilik. Bu ay günde iki çay kaşığına çıkardım. Bana faydası olmadı ya da anca olacak bilmiyorum
Rica ederim ne demek. Ben naturiga marka toz olanından aldım. 3 ay doğru kullandığım takviye çok inşallah fayda eder artık. Eşim kullanmıyor aslında başlarda kullandı ama sonra unuttuk malesef o kendi takip etmiyor ben de unutuyorum.Dediğiniz markayı da araştırayımÇok teşekkür ederim cvp verdiğiniz için 3 ayda etki ediyor diyorlar takviyeler için belki etkisini ancak gösterecektir ben gnc'nin maca kokü hapi var onu alayım dedim int. faydalarinı uzun uzun anlatiyor hatta kadinlar k. bununla ilgili sayfa açmışlar erkeklerde kullanabiliyor galiba değil mi eşiniz içiyor mu
İçinde 100 tane var bir de hap şeklinde olduğu için içmesi daha kolay olur diye düşündüm yaninda d vitamini ve arisütü polen de kullanıyoruz hayirlisiyla hepimize nasip olur cemre de duştu zaten havalarin isinmasi ile hormonlar da yükselir inşAllah diye düşünüyorumRica ederim ne demek. Ben naturiga marka toz olanından aldım. 3 ay doğru kullandığım takviye çok inşallah fayda eder artık. Eşim kullanmıyor aslında başlarda kullandı ama sonra unuttuk malesef o kendi takip etmiyor ben de unutuyorum.Dediğiniz markayı da araştırayım
Onu bulmak biraz zormuş diye okudum yorumlarda siz nerden aldınız?İçinde 100 tane var bir de hap şeklinde olduğu için içmesi daha kolay olur diye düşündüm yaninda d vitamini ve arisütü polen de kullanıyoruz hayirlisiyla hepimize nasip olur cemre de duştu zaten havalarin isinmasi ile hormonlar da yükselir inşAllah diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?