Hamileliğe hazırlıkta öncesinde bitki çayı içmek

Berfinberfin24

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2017
206
33
98
Arkadaşlar merhaba biraz kararsız kaldığım için soruyorum .cevaplayacaklara şimdiden teşekkürler .gebeliğe hazırlık öncesinde yani hamile kalmak istiyorum bitki çaylari içmem de kuşburnu ıhlamur gibi bir sorun yaratır mı .

İçtiğiniz dönemi tam olarak anlayamadım ben. O ayki döngüde Yumurtlama sonrası mı yoksa genel olarak mı?

Ihlamur ve kuşburnu hamileyken de tüketebilirsiniz. Hatta kuşburnu çok iyi bir c vitamini kaynağı. Hamilelik düşünenlerin veya hamileyken tüketilmemesi gereken çaylar; adaçayı, ahududu yaprağı çayı, kekik çayı, anason, lavanta çayı gibi şeyler. Daha detaylı da araştırabilirsiniz. Ihlamur ya da kuşburnu çayının rahme bir etkisi yok, düşük yapıcı etkileri yok. Tabii ki yine de 2 fincanı geçmeyecek şekilde tüketmekte fayda vardır. Ama diğer kullanılmaması gerekiyor dediğim çaylar rahimde kasılmaya sebebiyet verebileceği için düşüğe sebep olabilir.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…