- 23 Ağustos 2020
- 29
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi bilgisiz19087
-
Merhabalar adetime 1 gün kala yani 4 Eylül detest yaptım ikinici çizgi aşağıdaki gibi silik çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım yine silik doktora gitti rahim duvarı çok kalın olduğunu birsey görünmediğini ya adet zamanı ya da gebeliğin ilk zamanı böyle olduğunu söyledi kan testi yaptık beta 39 çıktı tekrardan test vermedim ne zaman vermem gerekir kaç gün sonra
Sağlık ocağına az önce gittim dedi ki 9 gün sonra yapılır hergün mü takip yapacaksın dedi yaptırmadı perşembe gel dedi hastanede de virüs tespit edildiği için gidemiyorum ne yapayım bir sokıntı olur mu acaba
Her gün değilde 3 kez yapilsa yeterli olurdu artisa bakip nasil ilerledigini doktorla paylasirdin. Ben saglik ocagina hic gitmemistim ozel hastaneye aksamlari gidiyordum sakin oluyor diye 50 tl ye test yapiyolardi. Bi de ben adet tarihimden bir hafta once ogrenip takibini yaptirmistim gayette yapiyolar saglik ocaginin isine gelmemis. Ama yine de hic bir sikinti olmaz erken ogrensen de zaten bekleyecektin kese ve kalp atisi icin ama agrin olursa ya da kanama gibi seyler hemen gidersin doktora
İlk gebelik garip bir sevinç garip bir duygu bunalımıBu silik cizgiyi gormek bile ne kadar guzel azcik umit oluyo
Başlamadım folik aside ve sadece kasıklarıma arada bir sancı giriyor
Yasariz insallah bizde bilirizİlk gebelik garip bir sevinç garip bir duygu bunalımı
Kan değerin kaç canım ona göre kese oluşurKese ne zaman oluşur Bugün gittim hala görünmedi 5.ci haftadq
Kese ne zaman oluşur Bugün gittim hala görünmedi 5.ci haftadq
Kese ne zaman oluşur Bugün gittim hala görünmedi 5.ci haftadq
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?