Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy; içim çok kötü oldu gerçekten.nasil olur yaaa(( şimdi okudum okdar üzüldüm ki(( allah annesine,babasina sabir versin...kizlar az once copu atmaya ciktim evimizin karsisinda oturan komsum 32 haftalik hamileydi her aksam yuruyuse gidiyordu son 1haftadir ne kendini ne esini ne arabasini gordum isiklari bile yanmiyordu az once esini gordum esi erken dogum yapmis nedenide hint yagi hemen anlatayim malum hamileyken kabizlik tam bir bela bende yasadim kadina bir sivri akilli hint yagi ic demis oda sute karistirmis icmis 2-3kez tekrarlamis icmeyi kabizligi gecmis ama ara ara kasilmalar sancilari olmus normal vucut doguma hazirlaniyor demis 5gun oncede acile kaldirmislar cunku hint yagi erken doguma rahmin acilip kasilmalara neden olmus bebek erkenden dogmus dr soylemis nasil icersin diye simdi kuvezde yasam mucadelesi veriyormus nasil uzuldum adam anlatinca oda hastaneye gidiyormus zaten kosarak ciktim size yaziyorum hamile arkadaslarim aman dikkat sakin tavsiye uzerine boyle seyler icmeyin dr basvurun o bunu icti su bunu denedi laflarina kulak asmayin komsuma cok uzuldum ilk bebekleri insallah duzelir yasama tutunursenağlamakizlar ........................................................................................................4agustos cok uzgunum bugun hastaneye gidicektim ama sabah donmusler kizin annesini gordum bebek olmus dun ogleden sonra solunum sorunundan hepsi cok uzgun ayagim evlerinede gitmiyor dayanabilecegimmi sanmiyorum lutfen dikkat edin kendinize bebeklerinize icim oyle kotu anlatamam