Mrb canim.oncelikle en kisa zamnda hamile kalmani diliyorum.bu guzel haberi sen ve senin gbi bekleyen butun arkdaslrmz alir insallah.bz 5.denememzde tutturdk bebisi.ilk defa o ay owu.testi kullandim adetimn 14.15.16.gununde cift czgi cikti ve 3 gn ust uste temasimz oldu
Merhaba hamiş kalmayı başarmış arkadaşlar. Sizlerden biz aylardır başarılı olamamışlarla deneyimlerinizi paylaşmanızı isticem. Mesela kafama takılanlardan bikaç örnek soru sorayım;
1. Adetinizin kaçıncı günlerinde hamiş kaldığınızı biliyor musunuz? İlişki sıklığınız?
2. Ovulasyon testi kullandınız mı? test pozitif çıktığında ne sıklıkla birliktelik oldu?
3. Yiyip içtiğiniz hamileliğe yardımcı şeyler oldu mu?
Teşekkürler....
Adetim biter bitmez calismalara basladik ve her gün olmasa da gün asiri ilişki oldu. İlk defa o ay kararli bi şekilde calistikya klasik iki hafta bu düzeni sagladik. Ovulasyon testini de ilk defa o ay kullandim ilk baslar silikti sonra kirmizi çizgiyi yakaladigimiz gün de ilişki oldu..
Mrb canim.oncelikle en kisa zamnda hamile kalmani diliyorum.bu guzel haberi sen ve senin gbi bekleyen butun arkdaslrmz alir insallah.bz 5.denememzde tutturdk bebisi.ilk defa o ay owu.testi kullandim adetimn 14.15.16.gununde cift czgi cikti ve 3 gn ust uste temasimz oldutest siliklesince biraktik iliskiyi.adetime 10 gn kala kasiklarmda batma cekilme gbi agrilar oldu hemen gdip uzanmistim.icime dogmustu :) we adetime 3 gn kala dyanamyip test yptm dunyanin en silik cizgisini gordum :)) we hamileyim cok sukurr..onun dsinda yptigim ozel bisey yok canim.cok kafana takip stres ypma akisina birak olmuck diye hc dsunme .rabbim sanada nasip eder zamani gelince insalaaahhh.:)
Adetim biter bitmez calismalara basladik ve her gün olmasa da gün asiri ilişki oldu. İlk defa o ay kararli bi şekilde calistikya klasik iki hafta bu düzeni sagladik. Ovulasyon testini de ilk defa o ay kullandim ilk baslar silikti sonra kirmizi çizgiyi yakaladigimiz gün de ilişki oldu..
Sana da basarilar canimmmRabbim isteyen herkese versin
Merhaba hamiş kalmayı başarmış arkadaşlar. Sizlerden biz aylardır başarılı olamamışlarla deneyimlerinizi paylaşmanızı isticem. Mesela kafama takılanlardan bikaç örnek soru sorayım;
1. Adetinizin kaçıncı günlerinde hamiş kaldığınızı biliyor musunuz? İlişki sıklığınız?
2. Ovulasyon testi kullandınız mı? test pozitif çıktığında ne sıklıkla birliktelik oldu?
Teşekkürler....
Çok güzel bir konu açmışsın tebrik ederim bende çok merak ediyorum takipcinim
Teşekkürler....
Mrb canim.oncelikle en kisa zamnda hamile kalmani diliyorum.bu guzel haberi sen ve senin gbi bekleyen butun arkdaslrmz alir insallah.bz 5.denememzde tutturdk bebisi.ilk defa o ay owu.testi kullandim adetimn 14.15.16.gununde cift czgi cikti ve 3 gn ust uste temasimz oldutest siliklesince biraktik iliskiyi.adetime 10 gn kala kasiklarmda batma cekilme gbi agrilar oldu hemen gdip uzanmistim.icime dogmustu :) we adetime 3 gn kala dyanamyip test yptm dunyanin en silik cizgisini gordum :)) we hamileyim cok sukurr..onun dsinda yptigim ozel bisey yok canim.cok kafana takip stres ypma akisina birak olmuck diye hc dsunme .rabbim sanada nasip eder zamani gelince insalaaahhh.:)
iki çizgi de görünür olduğunda ya da ikinci çizgi daha koyu olduğunda bu yumurtladığımzı gösterir değil mi canım.???
benim başka bir topic te okuduğuma göre C T ikisi de aynı renkte olduğunda bu LH hormonunun zirvede olduğunu yani kısa süre sonra yumurtlayacağını gösteriyormuş. ertsi gün yine aynı saatte testi yaptığımızda çizgi silikleşmeye başladıysa o zaman ilişkiye girmek gerekiyormuş. böyle yapıp hamile kalan arkadaşlar yazmış.
2.çizgi belirgenliştiği anda 2/3 gün üstüste geğerlendircez bu ay....Hergün ya da 2 günde bir HERZAMAN olmuyor ..zorlama oluyor... bu ay ilk kez ovulasyon testini kullancğım canımmm..dün reglm bitti belki hemen yumurtlamışım diye akşamı değerlenidirdik..Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşaAllah canım ya.. Artık umudum azalıyor kaç ay geçti hayırlısıııı:44::44::44::44::44::44:
Umudumuzun azalması için daha çok erken canım ben de bazen umutsuz hissediyorum ama burada 2 yıl 3 yıl ve daha fazla süredir bebek özlemi çeken arkadaşlarımızın yorumlarını okuduğumda kendime kızıyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. herşeyin vakti saati vardır elbet. bize düşen elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a ve zamana bırakmak.
Bizde de çok sık birliktelik olmuyor aynen zorlamayla yapamıyorum. bir de iş güç yorgunluk oluyor bazen hemen uyuyup kalıyoruz. bu ay işi sıkı tutmak istiyorum ama bakalım denk gelicek mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?