Ben göremedimKızlar merhababana yardımcı olurmusunuz adetime 5 gün var bu sabah test yaptım biliyorum çok erken ama varmıdır ki şeytanı bırakmadı.çoook çok silik bi çizgi çıktı fotoğrafta tam belli olmadı ama çok silik varla yok arası bi çizgi çıktı sizce olabilir mi ??lütfen anlayanlar bana yardım etsin
Canım çoook silik video çekerken belli oluyor ama fotografta nerdeyse yok gbi çizgiBen göremedim
Kaç dk çıktı peki sizin gördüğünüzCanım çoook silik video çekerken belli oluyor ama fotografta nerdeyse yok gbi çizgigöremediğine göre de yok demek ki
Yaptığım testin adı bebe time de galiba 20 dk snra net belli olur gbi şeyler yazıyordu o süre de belli oldu.bu testi de daha önce de yapmıştım hiç birsey yoktu ama bu sefer silik var.bide güvenilir bi test degl sanırımKaç dk çıktı peki sizin gördüğünüz
Cok güvenmeyin daha adete 5 gün varken çıkartmaz bu test çok zorYaptığım testin adı bebe time de galiba 20 dk snra net belli olur gbi şeyler yazıyordu o süre de belli oldu.bu testi de daha önce de yapmıştım hiç birsey yoktu ama bu sefer silik var.bide güvenilir bi test degl sanırım
Galiba dediğiniz gibi bi yanılma var.saçma bi test zaten eşimden isteyince gecen ay eczaneden istemiş bunu vermişler denedim ama yine yok galiba.cevabınız için teşekkür ederimCok güvenmeyin daha adete 5 gün varken çıkartmaz bu test çok zor
Gecikmeyi bekleyin hayırlısı olsun inşallahGaliba dediğiniz gibi bi yanılma var.saçma bi test zaten eşimden isteyince gecen ay eczaneden istemiş bunu vermişler denedim ama yine yok galiba.cevabınız için teşekkür ederim
Biraz erken siz görmüşseniz eğer 2 gün kala tekrar deneyin. İnşallah vardır canımCanım çoook silik video çekerken belli oluyor ama fotografta nerdeyse yok gbi çizgigöremediğine göre de yok demek ki
İnşallah ama sanırım yokBiraz erken siz görmüşseniz eğer 2 gün kala tekrar deneyin. İnşallah vardır canım
Bende hiç ummadığım bir anda beklemediğim kesinlikle olmaz dediğim ayda hamile kaldım çok şükür ☺ umut her zaman vardır sıkmayın canınızı olduğuna inanın inşallah hamilesinizdirİnşallah ama sanırım yokTeşekkür ederim
Biz 9 aydır uğraşıyoruz bununlaAdet gecikirse tekrarlayın olsun daha varmış gelmesine nasip bu belli olmaz bu ay olmazsa da öbür yeni bir umut bende bugün regly oldum hiç beklemiyordum bu ay inanın ama kısa bir çöküş sonrası dedim olsun demek ki bu ay nasip değilmiş belli bir süre sonra balatalar yanıyorrabbim aratmasın
Amin canım vardır elbet Rabbimin bizim için de mucizesi zamanı gelince sevindirirBiz 9 aydır uğraşıyoruz bununlabu süre içinde bi gebelik yaşadım ama düştü adetime 9 gün vardı belirtilere dayanamayıp yapmştm test silik çıkmıştı ve ikiz gebelikti.şimdi de silik çıkınca kafam karıştı.hepimize Allah yardım etsin
Yarın regl günüm tekrar test yaptım bu sabah böyle çıktı geçenkine göre sanki daha mı belliBiraz erken siz görmüşseniz eğer 2 gün kala tekrar deneyin. İnşallah vardır canım
Evet canım daha belli kaç dk da çıktıYarın regl günüm tekrar test yaptım bu sabah böyle çıktı geçenkine göre sanki daha mı belli
İlk damlattıgımda çok hayali çizgi çıktı ama diğeri koyulaştıkça aynı anda ikinci çizgide böyle olduEvet canım daha belli kaç dk da çıktı
Bence var canım inşallah hayırlısıyla kan testinde de doğrulanırİlk damlattıgımda çok hayali çizgi çıktı ama diğeri koyulaştıkça aynı anda ikinci çizgide böyle oldu
İnşallah canımBence var canım inşallah hayırlısıyla kan testinde de doğrulanır
Kaç dakika içinde çıktı bu çizgiYarın regl günüm tekrar test yaptım bu sabah böyle çıktı geçenkine göre sanki daha mı belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?