Hamileler

Mucizelerimiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
1.322
631
Kızlar merhaba 🥰 bana yardımcı olurmusunuz adetime 5 gün var bu sabah test yaptım biliyorum çok erken ama varmıdır ki şeytanı bırakmadı.çoook çok silik bi çizgi çıktı fotoğrafta tam belli olmadı ama çok silik varla yok arası bi çizgi çıktı sizce olabilir mi ??lütfen anlayanlar bana yardım etsin 😣😣

Eklentiler

• B493BE78-1F19-47D3-95DF-D8142E1A174F.jpeg
    B493BE78-1F19-47D3-95DF-D8142E1A174F.jpeg
    134,1 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar merhaba 🥰 bana yardımcı olurmusunuz adetime 5 gün var bu sabah test yaptım biliyorum çok erken ama varmıdır ki şeytanı bırakmadı.çoook çok silik bi çizgi çıktı fotoğrafta tam belli olmadı ama çok silik varla yok arası bi çizgi çıktı sizce olabilir mi ??lütfen anlayanlar bana yardım etsin 😣😣
Ben göremedim 😔

Yaptığım testin adı bebe time de galiba 20 dk snra net belli olur gbi şeyler yazıyordu o süre de belli oldu.bu testi de daha önce de yapmıştım hiç birsey yoktu ama bu sefer silik var.bide güvenilir bi test degl sanırım ☹️
Cok güvenmeyin daha adete 5 gün varken çıkartmaz bu test çok zor

Galiba dediğiniz gibi bi yanılma var.saçma bi test zaten eşimden isteyince gecen ay eczaneden istemiş bunu vermişler denedim ama yine yok galiba.cevabınız için teşekkür ederim
Gecikmeyi bekleyin hayırlısı olsun inşallah 🙏

Canım çoook silik video çekerken belli oluyor ama fotografta nerdeyse yok gbi çizgi 😫😫 göremediğine göre de yok demek ki ☹️
Biraz erken siz görmüşseniz eğer 2 gün kala tekrar deneyin. İnşallah vardır canım

Adet gecikirse tekrarlayın olsun daha varmış gelmesine nasip bu belli olmaz bu ay olmazsa da öbür yeni bir umut bende bugün regly oldum hiç beklemiyordum bu ay inanın ama kısa bir çöküş sonrası dedim olsun demek ki bu ay nasip değilmiş belli bir süre sonra balatalar yanıyor 😂 rabbim aratmasın

İnşallah ama sanırım yok ☹️ Teşekkür ederim 😘
Bende hiç ummadığım bir anda beklemediğim kesinlikle olmaz dediğim ayda hamile kaldım çok şükür ☺ umut her zaman vardır sıkmayın canınızı olduğuna inanın inşallah hamilesinizdir

Adet gecikirse tekrarlayın olsun daha varmış gelmesine nasip bu belli olmaz bu ay olmazsa da öbür yeni bir umut bende bugün regly oldum hiç beklemiyordum bu ay inanın ama kısa bir çöküş sonrası dedim olsun demek ki bu ay nasip değilmiş belli bir süre sonra balatalar yanıyor 😂 rabbim aratmasın
Biz 9 aydır uğraşıyoruz bununla 😖 bu süre içinde bi gebelik yaşadım ama düştü adetime 9 gün vardı belirtilere dayanamayıp yapmştm test silik çıkmıştı ve ikiz gebelikti.şimdi de silik çıkınca kafam karıştı.hepimize Allah yardım etsin 🙄😔

Biz 9 aydır uğraşıyoruz bununla 😖 bu süre içinde bi gebelik yaşadım ama düştü adetime 9 gün vardı belirtilere dayanamayıp yapmştm test silik çıkmıştı ve ikiz gebelikti.şimdi de silik çıkınca kafam karıştı.hepimize Allah yardım etsin 🙄😔
Amin canım vardır elbet Rabbimin bizim için de mucizesi zamanı gelince sevindirir 💜

X