- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
-
- Konu Sahibi maviningolgesi
Çok incesiniz çok teşekkür ederim amin :)Kolay gelsin.
Bir bilgim yok ama Allahım sağlıklı ve mutlu kucağınıza almak nasip olsun demek istedim.
Organ tarama icin anne karnında bebeğin organlarında sorun olup olmadığı üzerine bir tarama tek tek bakıyorlarNiye istediler bunları, ben yaptırmadım?
Valla doktorumun verdiği bilgi üzerine detaylı organ tarama testi diye gittim araştırma hastanesine. Ama onlar da başka emar bölümüne sevk etti. Bu listeyi de elime verdi kaşeli imzalı. İçerisindeki yazılar beni tuhaflaştırmadi değil ben normal ciğer kalp böbrek baktıracaktım sağlıklı mi diye değilse de allah korusun yapılabilecek ne varsa yapılsın diyeBu ayrıntılı ultrason mu nedir? Neden istedi bunları?
Iki gebeliğimde de böyle bir liste verilmedi bana merak ettim.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi
Ah KESK’e yapmasalar çok emin eller de olsa korkuyorum iste o inçe uzun çubuğu su dolu keseme yakın tutacaklar ne olup ne olmamak var neler duyuyor görüyoruzbildiğim alttan ultrason yapılmaz hamileyken ama yanlış da biliyor olabilirim tabii
neden bunları istediklerini söylediler mi
Peki sen bilgi sahibi misin acaba vajjnal ultrason yapacaklar mi veya böyle liste verdiler mi sana daBu bebişinin iç organlarını kontrol edicekler o yüzden. Bende pazartesi gideceğim.
Yani tıbbi bilgim yok ama 2 gebeliğimde de o haftalarda ayrıntılı ultrason yapıldı. Onda da bebeğin organlarına,uzuvlarina detaylı bakılıyor perinatoloji doktoru tarafından ve karından bakılıyor. Bu sebeple öyle olduğunu düşündüm acıkçası ki zaten herhangi bir sorun olmadan istediyse muhtemelen öyledir. Standart istenen birşey bu.Valla doktorumun verdiği bilgi üzerine detaylı organ tarama testi diye gittim araştırma hastanesine. Ama onlar da başka emar bölümüne sevk etti. Bu listeyi de elime verdi kaşeli imzalı. İçerisindeki yazılar beni tuhaflaştırmadi değil ben normal ciğer kalp böbrek baktıracaktım sağlıklı mi diye değilse de allah korusun yapılabilecek ne varsa yapılsın diye