Hamileler yardım edin lütfen!

Karacamyerli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
308
515
53
34
1 aylık evliyim. Şuan da reglim gecikmiş durumda. 5 gündür bekliyorum ama yok piyasada. Göğüslerim fazlasıyla şiş ve acılı. Bel ağrım, yorgunluk hissim ve sabah akşam uykum var. Arada adet olacakmış gibi karnım ağrıyor. Hep canım tuzlu birşeyler çekiyor ki ben ne zaman regl olacak olsam canım tuz çeker bitimine yakında tatlı. Bugün tuz yerine tatlı ve ekşi istedi canım. Kafam çok karışık üstelik tedirginim de. İçimde bebiş var mı yok mu sizce? Bir de 5 günlük gecikmede evde test yapsam çıkar mı varsa eğer?

5 gün iyi sabretmişsin bizim bata 1 hafta kala nasıl bekleyeceğimizi bilmiyoruz bence git bir test al hatta daha güvenilir git bir kan ver bu kadar geciktiyse testte çıkar kanda da haftalığını öğrenirsin

O zaman yarın ilk iş test almak olacak yapacağım şey. Bir de sabah ilk idrarı kaçırsam da bebek varsa illa ki çıkar dimi testte? Yani yarın alıp ertesi günü beklemeye gerek yoktur herhalde yapmak için dimi?

Yok ilk idrarı beklemene gerek Yok onlar gecikmemiş olanlar için. Senin artık çıkar 5 gün diyorsun yarın 6 olacak çıkar

Biraz erken olmus ama hayirlisi.olsun evliligin tadini cikarsaydin....

Canim benim batima 4 gun var ve bu gun test yaptim ikinci cizgiyi silik bile olsa goruyordum senin net cikar.

Test yap çıkar canım

Belki hamilede olmayabilirsin evliligimin ilk ayinda bnmde adetim gecikmisti vucudun butun sistemi degisio o yuzden gcikmede olabilir hayirlisi ne ise o olsun insallah

Arkadaslar 6 haftalik hamileyim bugun kan verdim simdi sonuc bekliyorum bulantilarim kusmalarim basladi hemde ogrenmeden once ilac verdi vitamin ama ben hap kullanamiyorum sizce icmelimiyim

Arkadaslar 6 haftalik hamileyim bugun kan verdim simdi sonuc bekliyorum bulantilarim kusmalarim basladi hemde ogrenmeden once ilac verdi vitamin ama ben hap kullanamiyorum sizce icmelimiyim
söyleseydiniz doktorunuza hap kullanamadığınızı ona göre bir çözüm söylerdi. Ama vitamin önemli hamileyken canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…