• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler lütfen yardımmm!!.

Gokkusagisavascisi

❤️🧡💛💚💙💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
22
9
86
Çiğli
Arkadaşlar merhaba.. Benm konum daha çok hamile kalmış bayanlara yönelik! arkadaşlar adetim gecikti 2 gün, ama adet olacak gibiyim her an hala da olmadım sürekli tuvalete gidiyrm bakıyrm yine adet olmamışım karnım belim de sızlıyo.. Sizce hamile kalmış olabilir miyim idrar da belli olmaz biliyorm kanı veya idrar testini ne zaman yapmalıyım lütfen yardımm

benim aynen öyleydi 5 ay önce dogum yaptim ben beklenen adet gunumde yaptim aninda cift cizgi cikti.geciktiyse yapabilirsin.inşallah gonlundeki olur.

Adetin geciktiyse idrarda da belli olur, ben adetime bir gün kala öğrenmiştim idrar tahliliyle. Ayrıca hamilelikte de adet olacakmış gibi ağrılar olabiliyor, hatta hamileysen o ağrılar bir hafta daha devam eder. Bence bi test yap aklında kalmasın :)

Arkadaşlar merhaba.. Benm konum daha çok hamile kalmış bayanlara yönelik! arkadaşlar adetim gecikti 2 gün, ama adet olacak gibiyim her an hala da olmadım sürekli tuvalete gidiyrm bakıyrm yine adet olmamışım karnım belim de sızlıyo.. Sizce hamile kalmış olabilir miyim idrar da belli olmaz biliyorm kanı veya idrar testini ne zaman yapmalıyım lütfen yardımm
2 gun geçmişti yaptım ve çift çizgi silik di çıkmıştı benim ben direk göğüslerim deki değişim den anladım

İki gün geçmiş zaten varsa idrarda çıkar hayırlı haber alırsın inşallah

Canım benim adetim birgün gecikti ertesi gün gebelik testi aldım ve gebe oldugumu öğrendim yani çıkıyor

Arkadaşlar ama cidden adet olacakmışım gibi hissediyorum sizde böyle mi hissettiniz
amin canim cumlemizin.benim agrilar 1 hafta onceden başlamişti.gene olmadi diye uzulmuştym hatta.ama coogu kişide oyle oluyomuş.benim agrilar7.8 haftayadek devam etti.kysma falan sonradan oluyor.bence test yap nevar neyok anlarsin

Evet ilk daha :)
Teşekkür edeeriim.
Senin az kalmış. Sağsalim kavuşmayı nasip etsin Allahım
Amin cumlemizin inşallah.Hoppa Ahh nerde bu saatten sonra vakit hiç geçmiyor ama geriye dönüp baktığımda 4 haftalık di öğrendiğimde suan 26 haftayı geride bırakmışım ama hiç geçmiyor geçmeyecek gibi gelmişti

Back