- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi benkeyfimvekahyasi
-
Zararlı değil özellikle hamileler için üretilmiş bir şey zatenBu haftalarda koku hassasiyeti normal.en geç 16. Haftada biter çoğunun bu haftaya böle kalmaz.koku alma duyunuzu calistirmamanin doğru olduğunu sanmıyorum. Durumunuz zor ama geçecek
Parayı çöpe atmak istemiyorum demişsiniz para sorun değil ya bebeğe zarar verirse? Kullanmayın bence dr a danışınız.
Herkes geçecek diyor tamam bir şekilde geçecek bunu hepimiz biliyoruz ama bir deri bir kemik kaldım illa ki beslenmem gerekiyor açlıktan ağlayasım geliyor artıkAynı dertten muzdaribim
Şuan eşim buzdolabını siliyor
Açlıktan ölsem kapağını açamıyorum
Emin olmayınZararlı değil özellikle hamileler için üretilmiş bir şey zaten
Herhangi bir zararı yokmuş özellikle hamileler için üretilmişBence bunu doktora danışın koku duymanızı engellese bile sonucta kimyasal. Bebeğe zararı olabilir belki
Hiçbir doktor izin vermese eczanelerde satılmazdı benceBence buna hiçbir doktor izin vermez. Ne kadar hamileler için üretilse de kimyasaldır sonuçta. Benim 17. Haftaya kadar sürmüştü. Sabretmeniz lazım maalesef.
Hanfendi reçeteli ürün mü de bu kadar çok savundunuz bunu anlamadık yani. Tabi karnınızdakini herkesten önce siz düşünürsünüz de tıbbi bilginiz Yok bu eksikliği kapatmak için de bir doktora danışın diyor buradaki insanlar. Gıda takviye edicileri de zayıflama haplarını da doktorlar önermiyor ama şeker leblebi gibi eczanelerde satılıyor.Hiçbir doktor izin vermese eczanelerde satılmazdı bence
Naneli sakız bile istifra ettiriyor.Bence bole seyler kullanma cnm ya herseyin bi zarari vardir.. limon ye ve kokla bol bol.. naneli sakiz cigne ben hala cigniyorum cunku bulantilarim tamamen bitmedi..
Hadi ya biliyorum cok kotu zamanlar bunlar..Naneli sakız bile istifra ettiriyor.
Zararlı mı zararsız mı diye sormadım faydasını gören var mı diye sordum. Zararlı olup olmadığı tabi ki doktora da sorulur eczacıya da danışılır. Ama insanlar benim sorumu atlayarak zararlı olup olmadığı konusunda fikir yürütüyorlar. Soru bu değil. Herkes soruya göre cevap verirse sevinirim. Merak ettiğim sadece kullanan insanların yorumları.Hanfendi reçeteli ürün mü de bu kadar çok savundunuz bunu anlamadık yani. Tabi karnınızdakini herkesten önce siz düşünürsünüz de tıbbi bilginiz Yok bu eksikliği kapatmak için de bir doktora danışın diyor buradaki insanlar. Gıda takviye edicileri de zayıflama haplarını da doktorlar önermiyor ama şeker leblebi gibi eczanelerde satılıyor.
100 liranın bebeğin sağlığıyla alakası yok, konumda bebeğin sağlığıyla para kıyaslaması yaptığım bir cümle de yok. Soru gayet basit kullanan var mı? İnsanlar kullanıp memnun kalmadıysa bunu gidip doktora kullanayım mı dememin de manası kalmaz.100 lira çok önemli bir rakam kesinlikle olmamalı bebeğin sağlığının söz konusu olduğu bir durumda...
Bu konuyu kesinlikle Dr. Danışın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?