Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an tek motivasyonum, ben covid olup ölürsem bu çocuk annesiz kalacak. Ona en büyük zarar bu olur diyorum.. yoksa tamamen belirsizlik evet..Bende kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum 2 yıl gibi kısa süre içinde döngü sonucunu kimse bilemez. Kesin sonuç yok. İleriki yaşlar da çocukta zeka ve gelişiminde nasıl etki yaratabileceğini biliyormuyuz bilmiyoruz.
Aynen, bende ondan korkuyorum yıllar sonra bir şey olur diye, Allah korusun kanser vs gibi.Ben de emziriyorum ve bence burda dikkat edilmesi gereken aşı vurulduktan sonra yan etki yapıp yapmaması değil, beş on yıl sonra bizim ve bebeğimiz üzerinde ne gibi etkileri olacağı. Malesef bu aşılar üretileli zaten bu kadar süre geçmediği için kimse ne olacağının garantisini veremiyor.
Fakat covid olup ölme riskini alamadığım için kendimi aşı belirsizliğine atıp mecburen aşı olacağım. Tercihim de Biontech olacak.
Gecen hafta ayni sekilde gebe bir arkadasimizi bizde kaybettik ama bizde bebek anneden once vefat etti maalesef2 gün önce 28 haftalik hamile lise arkadasimi kaybettik covid+ olunca yoğun bakıma alındı durum kötüye gidince bebek alindi anne vefat etti bebekse hayla yoğun bakimda...
Uzmanlar ileride etkisi devam eden bı aşının olmadığını söylüyor.Bende kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum 2 yıl gibi kısa süre içinde döngü sonucunu kimse bilemez. Kesin sonuç yok. İleriki yaşlar da çocukta zeka ve gelişiminde nasıl etki yaratabileceğini biliyormuyuz bilmiyoruz.
elinize emeğinize sağlık Kazen Bey çok güzel bir çalışma olmuşkonu %100 bilimsel makaleden alınmış olup sizi ilgilendiren kısımları koyu şekilde belirgin hale getirilmiştir. Türkiye'de uygulanmayan Viral vektör aşılar ve Rekombinat aşıların açıklamaları kafa karıştırmaması için makaleden çıkartılmıştır.
hemşiresiniz değil mi?Hamile bir hemşire olarak 2 sinovac üstüne 16.haftada biontech aşısını oldum.Yan etki yaşamadım ( kol ağrısı hariç ), tereddüt etmedim olurken de ,zira yoğun bakım hastalarının halini biliyorum.
hemşiresiniz değil mi?