Adetinize ne kadar kaldi ve ya hamilemisiniz ?? :)Bugün baş dönmem ve ağzımın tadı değişik
Dusukten sonra denge biraz şaşabilir bence .. benimde 1 hafta var zor duruyorum kasiklarim ve bel agrim var istahim yok keyfim yok geceleri uyuyamiyorum atesler basiyo oturma odasina geciyorum o derece yani bu bi ilgincim bakalim hayirlisiiiiNormalde her ayın onunda oluyorum geçen ay onsekizinde oldum günüm geçmişti hamileydim sonra düşük yaptım şimdi bilemiyorum yine onunda mı onsekizindemi olucam sizce bilginiz varmı
Canim allah bagislasin, bebisini sağlıkla kucağına al ins.Esralhan canım sağda solda muhabbeti cinsiyetle ilgili bi ipucu veriyomul sanırım sağda döllenmiş solda döllenmiş vs işte sağ kasıkta ağrı oğlan sol kasıkta ağrı kız diye biliyorm ben :)) ama emin değilim. Evet batma oluyor mesela kanepede oturuyon aniden kalktın ah diyosun ah dedirtiyo yani o batmalar :)) ben her ani hareket yaptığımda yaşadım onu ilk aylarda şimdi 3. Aydayım günde bikaç kez oluyor
İnsallah canim aminEsralhan inşallah sağlıkla gelsin tüm bebişler teşekkür ederim duan için :) hayırlısıyla Allah sana da bi melek bahşetmiştir inşallah :))