• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler anneler yardım!!!

stbmerve

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
815
483
18
Kızlar ben ikili test yaptırmadım. Direk isteğe bağlı fetal DNA yaptırdım sonucu gelmedi ama ikili test gibi doktor ultrasonda ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı ensesi 1.23 cıktı ama burunu mm olarak söylemedi Yüzde 23 dedi sizce bu iyi mi bilen var mı?

Yüzde 23 ne demek bilmiyorum ama ense için 3mm üst sınır diye biliyorum. İyi yani. DNA testi yaptırarak iyi yapmışsın. Düşünme bence bunları.

Yüzde 23 ne demek bilmiyorum ama ense için 3mm üst sınır diye biliyorum. İyi yani. DNA testi yaptırarak iyi yapmışsın. Düşünme bence bunları.
Ya baktım bi ense de olduğu gibi bazı doktorlar burun içinde mm veriyor ondan stress oldum sizin nasıldı

Ben 12. hafta bittikten sonra ultrasona girmiştim ense kalınlığı 0.99 mm çıkmıştı. Fetal dna testi de yaptırdım, bir şey çıkmadı. Benim doktorum burun kemiği var demişti, ölçüsünden bahsetmedi ben de sormadım. Doktor olumsuz bir şey görse söyler. Bu kadar detaylı düşünmeyin bence.

Ben 12. hafta bittikten sonra ultrasona girmiştim ense kalınlığı 0.99 mm çıkmıştı. Fetal dna testi de yaptırdım, bir şey çıkmadı. Benim doktorum burun kemiği var demişti, ölçüsünden bahsetmedi ben de sormadım. Doktor olumsuz bir şey görse söyler. Bu kadar detaylı düşünmeyin bence.
Aaa süper fetali hangi firma da yaptınız isterseniz özelden cevaplayın sevgiler 🤲

Genoks'ta nifty yaptırdım. Ama sırf türkiyede yapılıyor şu ortamda lojistik sıkıntısı olmasın diye. Yoksa panaroma, faest vs hepsi aynı doktorların söylediği kadarıyla. Yine çok düşünülmemesi gereken bir konu :) İnşallah siz de güzel sonuç alırsınız.

Genoks'ta nifty yaptırdım. Ama sırf türkiyede yapılıyor şu ortamda lojistik sıkıntısı olmasın diye. Yoksa panaroma, faest vs hepsi aynı doktorların söylediği kadarıyla. Yine çok düşünülmemesi gereken bir konu :) İnşallah siz de güzel sonuç alırsınız.
Faest yaptırdım bende. Hadi hayırlısı olsun🤲

Back
X