Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

evet ama,zorlu yanları çokkk(
özelikle de epilasyonlar ve doğum ayy AMAN ALLAHIM BEN NASIL DĞUM YAPACAĞIM????:1shok::1no2:

Marchcım ıkı hamılelıĞındekı belırtılerını bıze anlatırmısın
bu sayede deĞıŞık Şekıllerdekı belırtılerı ÖĞrenmıŞ oluruz

her iki hamileliğim de hiç belirti olmadan gerçekleşti canlarım...ta ki adet olmayınca anladım.. .ne akıntı ne sivilce ne bulantı hiçbir belirtisi olmadı...herikisi de planlı diildi...kızıma ilk geceden tahminim tabii...oğluma bir kez korunmasız ilişkiden hamile kaldım..kaydirigubbakcemile .sivilce kızımda vardı oğlumda yoktu..aşerme hiç yaşamadım...başka soru var mı...kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar, beklenene regl tarihinden önce akıntım olmamıştı, 2 gün önce akıntım başladı ama öyle çok fazla değil, ben de olmadı yani, allahım isteyen herkese nasip eder inşallah

evet ama,zorlu yanları çokkk(
özelikle de epilasyonlar ve doğum ayy AMAN ALLAHIM BEN NASIL DĞUM YAPACAĞIM????:1shok::1no2:
allah kolaylık veriyor canım sen üzülme yeterki olsun bebeklerimiz doğururuz bak ben bir tane doğurdum
epilasyon evet zor birde her zaman olmasa doğum yine sene farklerıyle oluyo ama o her zaman varkaydirigubbakcemile3..:roflol:

canım h.g kaç yaşındasın
maşallah hemencecik almışsın bebeği benim 2 tane düştü baştan ondan sonra 2 sene bekledim oğluma hamile kaldım çok şükür 8 yaşında oğlum var 34 yaşındayım

canım h.g kaç yaşındasın
maşallah hemencecik almışsın bebeği benim 2 tane düştü baştan ondan sonra 2 sene bekledim oğluma hamile kaldım çok şükür 8 yaşında oğlum var 34 yaşındayım
[/QUOTE]

evet çok şükür canım...senin de olmuş ama gülegüle büyüt...ben 47 yaşındayım canım...ama eminim bugün korunmasam yine hamile kalırım...

yeni topik açtım kızlar rahim filmi,testler felan diye
merak edilenleri orada paylaşıp bilenlerden öğrenelim diyorum ne dersiniz?

şimdi ben sorayım aranızda hiç hamile kalmamış bir iki yıllık evli olan var mı...bir önerim var da..a.s.

evet çok şükür canım...senin de olmuş ama gülegüle büyüt...ben 47 yaşındayım canım...ama eminim bugün korunmasam yine hamile kalırım...[/QUOTE]

maşallah ablaa:dance:

ben ben VE YıNE BEN 1,5 YILLIK EVLı OLUP HıÇ ÇOCUĞUM BULUNMAMAKTADIR:))kaydirigubbakcemile3

bu denenmiş ve olumlu sonuç alınmış basit bir yöntem...hatta bununla topik bile açılabilir...acaba öyle mi yapsam..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…