Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

bişi yazdım..arada bilgi gibi...dedim ki pırasanın tam zamanı...bilmem okudunuz mu...aslında bu şaşırtmacaydı işte...ama kimse çakmadı...:uhm:

aman yanlis anlama, bende oyleyim burda bir karbonat testi okudum okudugum anda gecenin bir korunde kalkip yaptim..bir umut herseyi deniyoruz iste

aman yanlis anlama, bende oyleyim burda bir karbonat testi okudum okudugum anda gecenin bir korunde kalkip yaptim..bir umut herseyi deniyoruz iste
Inanma sakin o karbonat testine,ben hamile kaldigimda ve daha sonra hamilelik hormonum artinca bile yaptim,hicc bir sey olmadi,,hem idrar bu asitli iste,kabarirda kabarmazda :1rolleyes::1rolleyes: ama tabiki yinede birr umut,,,,

Inanma sakin o karbonat testine,ben hamile kaldigimda ve daha sonra hamilelik hormonum artinca bile yaptim,hicc bir sey olmadi,,hem idrar bu asitli iste,kabarirda kabarmazda :1rolleyes::1rolleyes: ama tabiki yinede birr umut,,,,

seninde dedigin gibi bir umut, elimizden baska bir sey gelmedigi icin heralde yapiyoruz boyle seyleri ...
hamilelik kesinlessin cinsiyet icin yapariz:roflol:

2. cizgim bir belirginlessin hemen doktora gidicem zaten kan tahlili icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…