Ya konu da açmıştım ben ben üç test yaptım ucu de silik ciktı görünüyordu ama ve ilk gün biraz geldi durdu sonra kahverengi leke geldi durdu ertesi gün gayet normal adet oldum hala devam edıyor anlayamadım acaba sessiz düşük mü oldu testler beden neden aynı çıktıKan tahlili garantidir her zaman. Arkadaşın 10 gün gecikmişti ikinci çizgisi çok silik çıkmıştı. Kan tahlilinde çıktı.
Ben uç test yaprım üçünde de silik çıktı ama adet oldum ilginçeğer iki cizgi çıkarsa yanılma payı yoktur
ama erken yapmışsanız çıkmayabilir tekrar yapın bir kaç gün sonra
Ya konu da açmıştım ben ben üç test yaptım ucu de silik ciktı görünüyordu ama ve ilk gün biraz geldi durdu sonra kahverengi leke geldi durdu ertesi gün gayet normal adet oldum hala devam edıyor anlayamadım acaba sessiz düşük mü oldu testler beden neden aynı çıktı
Peki normal adet gününüzmuydu regl olduğunuz zamanKimyasal gebelik olabilir. Benim çubuktada kanda da pozitif çıktı ma 2 günde 2 katına çıkması gereken değerler yükselmedi ve düşük diyebileceğimiz regl oldu.
Düşükten sonra hamile kalma şansı yüksek oluyormuş oyle öiKimyasal gebelik olabilir. Benim çubuktada kanda da pozitif çıktı ma 2 günde 2 katına çıkması gereken değerler yükselmedi ve düşük diyebileceğimiz regl oldu.
Düşükten sonra hamile kalma şansı yüksek oluyormuş oyle miKimyasal gebelik olabilir. Benim çubuktada kanda da pozitif çıktı ma 2 günde 2 katına çıkması gereken değerler yükselmedi ve düşük diyebileceğimiz regl oldu.
Peki normal adet gününüzmuydu regl olduğunuz zaman
Düşükten sonra hamile kalma şansı yüksek oluyormuş oyle mi
Benim ilk hamileligim bebeğin kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı. Sonrasında bir ay sonra hamile kaldım. Ben bizzat yaşadım kolay olduğunu.Peki normal adet gününüzmuydu regl olduğunuz zaman
Ben m kızım çar 15 aylık aslında düşünmüyordum ama sevındım tabi bebek sonuçta adet bir gün gecıktı ama kahverengi leke oldu kızımda da olmuştu kesin bebek var dedim ertesi günü normal adet oldum VE uc test pozitif ti birini adet günü yaptım o yüzden anlayamadım içimde kaldı ondan düşünmeye başladımBenim ilk hamileligim bebeğin kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı. Sonrasında bir ay sonra hamile kaldım. Ben bizzat yaşadım kolay olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?