Hamilelelk testi yanlış çıkar mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hbb

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
19
4
86
39
Test yaptım negatif çıktı bir hafta aksama oldu testin yanlış çıkma ihtimali nedir başına gelen var mı

Kan tahlili garantidir her zaman. Arkadaşın 10 gün gecikmişti ikinci çizgisi çok silik çıkmıştı. Kan tahlilinde çıktı.

Hamileliği boyunca testi negatif çıkan bi arkadaşım var.kız takıntı yaptı.dokuz ay ayda bikez test yaptı hep negatif!olabiliyor yani böyle yanlışlar

eğer iki cizgi çıkarsa yanılma payı yoktur
ama erken yapmışsanız çıkmayabilir tekrar yapın bir kaç gün sonra

o testler 14 gün sonra sonuç veriyo yani adetinden 1 önceki günde kalmış olabilirsin bir hafta daha bekle yada git kan testi yaptır

Adet geçtikten ten 14 gün sonramı bir hafta geçti henüz ama ben röntgen çektirmişştim çok korkuyorum

Kan tahlili garantidir her zaman. Arkadaşın 10 gün gecikmişti ikinci çizgisi çok silik çıkmıştı. Kan tahlilinde çıktı.
Ya konu da açmıştım ben ben üç test yaptım ucu de silik ciktı görünüyordu ama ve ilk gün biraz geldi durdu sonra kahverengi leke geldi durdu ertesi gün gayet normal adet oldum hala devam edıyor anlayamadım acaba sessiz düşük mü oldu testler beden neden aynı çıktı

eğer iki cizgi çıkarsa yanılma payı yoktur
ama erken yapmışsanız çıkmayabilir tekrar yapın bir kaç gün sonra
Ben uç test yaprım üçünde de silik çıktı ama adet oldum ilginç

Kimyasal gebelik olabilir. Benim çubuktada kanda da pozitif çıktı ma 2 günde 2 katına çıkması gereken değerler yükselmedi ve düşük diyebileceğimiz regl oldu.

Kimyasal gebelik olabilir. Benim çubuktada kanda da pozitif çıktı ma 2 günde 2 katına çıkması gereken değerler yükselmedi ve düşük diyebileceğimiz regl oldu.
Peki normal adet gününüzmuydu regl olduğunuz zaman

Düşükten sonra hamile kalma şansı yüksek oluyormuş oyle öi

Düşükten sonra hamile kalma şansı yüksek oluyormuş oyle mi

Pozitifse her zaman doğrudur negatifse her zaman doğru olmayabilir. Kan tahlili öneririm.

Peki normal adet gününüzmuydu regl olduğunuz zaman
Benim ilk hamileligim bebeğin kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı. Sonrasında bir ay sonra hamile kaldım. Ben bizzat yaşadım kolay olduğunu.

Negatifse yanlış olabilir ama pozitifse doğrudur diye biliyorum

Yanlış hatırlamıyorsam bu testler hakkında şöyle bir şey vardı... Pozitifse kesin doğrudur, negatifse doğru olmayabilir.

Benim ilk hamileligim bebeğin kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı. Sonrasında bir ay sonra hamile kaldım. Ben bizzat yaşadım kolay olduğunu.
Ben m kızım çar 15 aylık aslında düşünmüyordum ama sevındım tabi bebek sonuçta adet bir gün gecıktı ama kahverengi leke oldu kızımda da olmuştu kesin bebek var dedim ertesi günü normal adet oldum VE uc test pozitif ti birini adet günü yaptım o yüzden anlayamadım içimde kaldı ondan düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…