Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl bi anlamsız bi soru yaKizlar bisey sorcam ben ayin 4 de igne vuruldum bugun 15 gunum daha rgl olmadim sizce hamile kalirmiyim regl igne vurulduktan sonra kac gun sonra kalinio
Çatlatma iğnesinin etkisi genelde 14. Gün bitiyormuş adet olmadıysanız isterseniz kan verinKizlar bisey sorcam ben ayin 4 de igne vuruldum bugun 15 gunum daha rgl olmadim sizce hamile kalirmiyim regl igne vurulduktan sonra kac gun sonra kalinio
Biz anladik hanimefendi nedir bu sinirBu nasıl bi anlamsız bi soru ya
İğne diyosunuz ne iğnesi belli değil
Regl olmadım iğneden ne kadar sonra kalınıyo diyosunuz hamile kalmak mı istiyosunuz regl olmayı mı bekliyosunuz belli değil
Siz ne soruyosunuz tam olarak?
Katiliyorum arkadasima kan verinÇatlatma iğnesinin etkisi genelde 14. Gün bitiyormuş adet olmadıysanız isterseniz kan verin
Bende 3 aralıkda vuruldum bugün 16.günüm hala regl olmadım. Dün kan verdim 1.8 di.Kizlar bisey sorcam ben ayin 4 de igne vuruldum bugun 15 gunum daha rgl olmadim sizce hamile kalirmiyim regl igne vurulduktan sonra kac gun sonra kalinio
Bidaki sefere ozaman insallahBende 3 aralıkda vuruldum bugün 16.günüm hala regl olmadım. Dün kan verdim 1.8 di.
HayırlısıBidaki sefere ozaman insallah
Doktora gittinzmi acaba beni doktor yarin cagirdiBende 3 aralıkda vuruldum bugün 16.günüm hala regl olmadım. Dün kan verdim 1.8 di.
Derdine nolduysa nasil insanlar var allahimBiz anladik hanimefendi nedir bu sinir
Ay insallah vardirÇatlatma iğnesinin etkisi genelde 14. Gün bitiyormuş adet olmadıysanız isterseniz kan verin
İnşallahAy insallah vardir
Benim 7. günüm cok heycanliyimmm hic durmayin kan verinnDoktora gittinzmi acaba beni doktor yarin cagirdi
Tam olarak ne sorduğunuzu 1 allahın kulu anlamamıştır açıklayıcı olsanız mesela ne iğnesinden bahsediyorsunKizlar bisey sorcam ben ayin 4 de igne vuruldum bugun 15 gunum daha rgl olmadim sizce hamile kalirmiyim regl igne vurulduktan sonra kac gun sonra kalinio
Ay varmidir ki korkuyorumBenim 7. günüm cok heycanliyimmm hic durmayin kan verinn
Tesste cikarmi ki yapsamBenim 7. günüm cok heycanliyimmm hic durmayin kan verinn
Cok iyi anliyorummm ayyyyyyy insallah vardirAy varmidir ki korkuyorum
Testte cikarmi ki korkuyorum her negatifde hevesim kirilioÇatlatma iğnesinin etkisi genelde 14. Gün bitiyormuş adet olmadıysanız isterseniz kan verin
14. gün cikar benceTesste cikarmi ki yapsam
Dur carisiya cikcam canim yapcm bugun14. gün cikar bence