• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilegin ilk zamanlari kasik ağrısı ve cinsel ilişki

kartanesi2102

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2014
17
2
3
Arkadaşlar merhaba bi kac sorum olacaktı tecrübeli arkadaslara. Çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim degerim 31 civarıydi, cok yeni bi hamilelik. Suan kasığımın sol tarafinda ağrı var yani gün içinde genelde hissediyorum ağrıyi. Hamileligin ilk haftaları böyle olması normal mi sizce? Bi de ilk haftalar ilişkiye arami vermek gerek? Korkuyorum da :D daha cok yeni olduğu icin haftaya gidicem tekrar doktora o zaman detayli bilgi alicam ama şuan beni bilgilendirir misiniizz

hamileliginde bi sorun yoksa iliski serbest ama , sorun olup olmadiigni sadece dr bilebilir .. yani randevuyu bekleyin, dr hersey yolunda derse bakarsiniz isinize

T
hamileliginde bi sorun yoksa iliski serbest ama , sorun olup olmadiigni sadece dr bilebilir .. yani randevuyu bekleyin, dr hersey yolunda derse bakarsiniz isinize
Teşekkürler arkadaşım. Degerim 600e yukselmis biraz daha yükselmesini bekliyoruz ultrasondan bakmak icin, heyecanla bekliyorum bakalım :) :D

Back