• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık gebelikte cinsel ilişki

Ayy maşallah:KK70: bu iyiymiş valla yolunuzda bitmiş nerdeyse masallah:nazar: rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin:anne: madem yorumlar bu kadar olumlu tecrübeyle sabit bari bende kocisimle kendimi doktor kontrolünde olmak şartıyla cok kasmim:KK53:
Yalnızca kondom kullanın yani spermler rahim kasilmasini tetikleyebiliyor. Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :KK200:

Bazı doktorlar ilk haftalarda ilişkiye girmeyin diye uyarsa da, bir çok doktor cinsel ilişkinin bebeğe zararı olmadığı yönünde bilgi veriyor ve cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz diye de söylüyor.

Bir kadın doğum doktoru bize bu şekilde söylemişti yediklerinden korkma istediğini ye , seyahatten korkma uçakla bile seyahat edebilirsin , cinsel ilişkiye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz korkacak bir şey yok demişti.

Bazı doktorlar ilk haftalarda ilişkiye girmeyin diye uyarsa da, bir çok doktor cinsel ilişkinin bebeğe zararı olmadığı yönünde bilgi veriyor ve cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz diye de söylüyor.

Bir kadın doğum doktoru bize bu şekilde söylemişti yediklerinden korkma istediğini ye , seyahatten korkma uçakla bile seyahat edebilirsin , cinsel ilişkiye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz korkacak bir şey yok demişti.

Benim doktorum da öyle dedi :)
Bir tek fast food ve şekerli şeyleri azalt kahve çay çok tüketme dedi
Cinsel ilişkiye devam edebilirsiniz sorun yok diyince sonunda eşimi ikna edebildim :KK48:

Arkadaşlar bugün cok aklıma takılan bisey sorucam. Internetten hesapladigim kadariyla Ben yaklaşık 4 5 haftalık gebeyim. Bunu iki gun önce idrar testi yaparak öğrendim. Yanlız ben öğrenmeden bi gun once eşimle cinsel ilişkiye girdim. Gebe oldugumu bilmeden. Sizce zararı var mıdır Bebeğe? Yani ilk çocuğum olacağı icin biraz evhamliyim bazılarınıza saçma bi soru gibi gelebilir :olamaz: ama ben buna çok taktım bu gün icim içimi yedi doktora yarin gidicem insallah. Yarina kadar dayanamayıp burdan bi sorayim dedim. Okuduğunuz icin teşekkür ederim:KK36:
Bilmeden olmuş inşallah sorun yoktur ama benim doktorumun bana söylediği 8.haftaya kadar cinsel ilişki yasak bebepi görene ve kalp atısını duyana kadar ilişki olmasın dedi

Benim doktorum da öyle dedi :)
Bir tek fast food ve şekerli şeyleri azalt kahve çay çok tüketme dedi
Cinsel ilişkiye devam edebilirsiniz sorun yok diyince sonunda eşimi ikna edebildim :KK48:
Ay insallah benim doktorumda sizin doktorunuz kadar rahat olur :KK70:

Bilmeden olmuş inşallah sorun yoktur ama benim doktorumun bana söylediği 8.haftaya kadar cinsel ilişki yasak bebepi görene ve kalp atısını duyana kadar ilişki olmasın dedi
Insallah sorun yoktur bebisimde, pazartesiye randevu verdi doktor pazartesiye kadar meraktan çatlamam inşallah :bicak:

Kızları sizlere birşey danışmak istiyorum bundan altı ay önce 7 haftalık düşüğüm oldu ve kan uyuşmazlığı olduğunu ben bilmiyordum düşükten sonra öğrendim ve sonrasında uyuşmazlık için iğne vuruldum şuan tekrardan hamileyim 6 haftalik çok da tedirginim bu durumu yaşayan var mı aranızda

Arkadaşlar bugün cok aklıma takılan bisey sorucam. Internetten hesapladigim kadariyla Ben yaklaşık 4 5 haftalık gebeyim. Bunu iki gun önce idrar testi yaparak öğrendim. Yanlız ben öğrenmeden bi gun once eşimle cinsel ilişkiye girdim. Gebe oldugumu bilmeden. Sizce zararı var mıdır Bebeğe? Yani ilk çocuğum olacağı icin biraz evhamliyim bazılarınıza saçma bi soru gibi gelebilir :olamaz: ama ben buna çok taktım bu gün icim içimi yedi doktora yarin gidicem insallah. Yarina kadar dayanamayıp burdan bi sorayim dedim. Okuduğunuz icin teşekkür ederim:KK36:
Yani sıkıntı olmaz bebek için ama sancilandiysaniz tekrar bir ilişkiye girmeyin ara verin dinleninn

Back