• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMILEEEYIIIMM

En son ben aralık 5 de hasta oldum canım sonra ocak 2 de olmam gerekiyordu olmadım ve bu ayın gene 30da olmam gerekti olmadım bende dün gece kan verdim de öğrendim
Bende 27 Aralıkta oldum en son kuzum, bu ay 24'ünde olmam lazımdı onu da olamıyorum idrar testleri hep negatif dün kan verdim o da negatif. Konuna denk gelmesem adet söktürücü içecektim inan ki.

KaSe18 KaSe18 'im. Vallahi dünden beri nasıl üzüntülüydüm bilsen.. Konuyu okuyunca gözlerim doldu inşallah konu sahibi sağlıkla kucağına alır. Sende inşallah canım arkadaşım. Vazgeçtim içmeyeceğim adet söktürücü 2 ay sonra çıkmış görüyor musun rabbimin işini, biraz daha bekleyeyim bari

Tahmin edebiliyorum canim benim bende cok yaşadım o duygulari ama vak şükür ki yavrum icimde aşkla büyüyor Elhamdülillah, Umudun hep var olsun canım benim sakın salma kendini hikayemi biliyorsun Rabbimin ol emri ile oldu doktorlar ne derse desin. Sende inanmaya duana devam et canım inan ki olacak Allahin izni ile. Ilaci da içme Rabbim büyük neyin ne olacağı belli olmaz.:dua:

Herkes haklı ken dine göre bende biraz heyecanlı davrandım ondan bi sürtüşme oldu sanırım ama çok teşekkürler :KK37::KK5:

Sonuç güzel ya gerisinin onemi yok canım sağlıkla al kucağına inşallah :KK200:

Bende 27 Aralıkta oldum en son kuzum, bu ay 24'ünde olmam lazımdı onu da olamıyorum idrar testleri hep negatif dün kan verdim o da negatif. Konuna denk gelmesem adet söktürücü içecektim inan ki.
Kesinlkile içme kuzum bekle benim iki adetim gecti anca ogrendim

20 ocaktan beri ayni konu dedileer...
kimse birsey söylemedi..
dün gece acile gittim ve hamileyimmmmm:anneadayı:
Hemde 1bucuk aylık :oha:3 kere idrar testi yaptim olumsuz çıktı bir kere kanbtesti yaptim oda olumsuz çıktı dün gece tekrar kan verdim hamileyim, adetim tam 2 ay gecikti UMIDINIZI YITIRMEYIN ASLA bana hamile olsan çoktan çıkar dediler kış var dediler menapoz diyen bile oldu yaşım 23 :KK52:Allah büyük :KK200:
Ayyy ne kadar güzel bi haber Yarabbim ya bizlere de nasip olur inşallah

Teşekkürler canımm 10.000 yazıyor ben pek anlamıyorum
Cnm kadın doguma gittin mi kaç haftalik çıkıyor bebis. Ben biraz önce dr dan geldim ultrasona göre 5+4 çıktı normalde adet tarihim göre 6+3 olması gerekiyor. Kesem büyümüş geçen hafyaya göre ama bebek gorunmedi çok üzüldüm. Dr randevunu al folik asite başlaman gerek baslamadiysan eğer

Kesinlkile içme kuzum bekle benim iki adetim gecti anca ogrendim
Allah razı olsun buraya bu konuyu açtığın için tam aklımdan iş çıkışı adet söktürücü almayı geçirirken okudum canım benim. Kuzum sen o gebelik çıkmayan dönemde hiç ultrasona girmiş miydin?

Hayır canım başlamadım daha dün öğrendim çok garip sizin durum neden öyle gözükmedi ki

20 ocaktan beri ayni konu dedileer...
kimse birsey söylemedi..
dün gece acile gittim ve hamileyimmmmm:anneadayı:
Hemde 1bucuk aylık :oha:3 kere idrar testi yaptim olumsuz çıktı bir kere kanbtesti yaptim oda olumsuz çıktı dün gece tekrar kan verdim hamileyim, adetim tam 2 ay gecikti UMIDINIZI YITIRMEYIN ASLA bana hamile olsan çoktan çıkar dediler kış var dediler menapoz diyen bile oldu yaşım 23 :KK52:Allah büyük :KK200:
Canım peki doktora sordunmu yani testlerde çıkmaması çok garip geldi belki o tarihten sonra tekrar yumurtlamşsndır ne kadarlık bebiş son adet tarihinle uyumlumu

Hayır girmemistim canım belirtiler vardı bekledim test falan yaptim kendim
Allah razı olsun buraya bu konuyu açtığın için tam aklımdan iş çıkışı adet söktürücü almayı geçirirken okudum canım benim. Kuzum sen o gebelik çıkmayan dönemde hiç ultrasona girmiş miydin?

Hayır canım başlamadım daha dün öğrendim çok garip sizin durum neden öyle gözükmedi ki
Ben sana 15 günlük sürecimi anlatayım cnm. Hamile olduğunu ogreniyorsun bu sefer ne kadarlık merakı başlıyor sonra bişeyler duyuyorsun sağdan soldan kese gibi bu sefer dr da kese görünecek mi merakı başlıyor. Keseyi görüyorsun öbür hafta bebek. Ben yani bugün goremedık yolk sac kesesi varmış birde bebeği besleyen o oluşmuş ama bebek gorunmedi dedi haftaya kaldı sürekli bekleme içinde geçiyor hamile sevincine tedirginlikler meraklar ekleniyor devamlı. Benim ilk gebeliğim o yüzden çok fazla tedirgin oluyorum sanırım dr stresli gördüm seni dedi zaten belki de bu yüzden görünmedi

Hayırlı olsun :)
Bi şey sorucam o 2 idrar testini ve kan testini ne zaman yaptınız da çıkmadı?

Back